КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 19 ПО 21 ЖОВТНЯ

На вулиці стає прохолодніше, а події Києва стають все гарячішими! Радимо в цей вікенд не пропустити презентацію третьої платівки The Hardkiss, найгарячішу вечірку осені  «Слава рейву!», концерт «Українського Паганіні» Василя Попадюка та всесвітньо відому виставку-репродукцію «Живі Динозаври».

 

Концерт The Hardkiss

19 листопада, 19:00

Палац Спорту, пл. Спортивна, 1

Вартість: 700 – 3000 грн

Квитки

 

Третій альбом The Hardkiss «Залізна ластівка» обговорюють і  ЗМІ, і в соц мережах. 19 листопада рок-бенд презентує його в столиці і відправиться в тур по Україні. Фронтвумен гурту Юлія Саніна характеризує нову платівку так: «Ми так любимо поєднувати непоєднуване. У текстах і заголовках ми намагаємося шукати такі образи, які б говорили самі за себе. «Залізна ластівка» – це і жива істота, птиця, і космічний корабель, який тримає чіткий курс. Легкість і свободу ми поєднали зі сміливістю і силою». Новий альбом гурту Юлія Саніна порівнює з цільним коконом, в якому панує своя атмосфера. Вона відчувається навіть при прослуховуванні альбому, а на живому шоу музиканти обіцяють занурити глядачів в неї повністю. У це охоче віриш, якщо згадати, що минуле концертне шоу в Києві група представляла через солдаут два дні поспіль і зібрала понад 11 тисяч глядачів. А концерт The Hardkiss.Five був визнаний кращим концертним шоу 2016 року за версією музичної премії YUNA.

 

Вечірка «Слава рейву!»

19 листопада, 21:00

Кіно-павільйон, вул. Ак. Вернадського, 32-В

Вартість: 650 – 1100 грн

Квитки

 

Меломани одностайно назвали цю подію найгарячішою вечіркою осені. Бо за одну ніч повз вас пронесеться вся 20-річна історія рейву! Серед діджеїв будуть такі гучні імена як VITALIC, Oliver Huntemann і David Carretta – воістину ікони рейв-культури. Ця вечірка буде дуже доречною: в останні роки українська рейв-культура розвинулася до неймовірних масштабів. Регулярні фестивалі електронної музики, привози легендарних діджеїв і заповнені зали столичних клубів яскраве тому підтвердження.

 

Концерт Василя Попадюка

19 вересня, 19:00

Палац Україна, вул. В.Васильківська, 103

Вартість: 200 – 2000 грн

Квитки

 

Засновник гурту Papa Duke, скрипаль, композитор, музикант, що володіє 15-тьма інструментами Василь Попадюк постійно гастролює по всьому світу. Тому не можна пропустити цей важливий концерт на Батьківщині. «Український Паганіні» створив власний музичний жанр, в якому об'єднав класичну і фольклорну музику, джаз та слов'янські мотиви з циганськими мелодіями. Це неможливо уявити, треба тільки прийти та почути наживо.

 

Концерт 104 & Truwer

20 жовтня, 20:00

Stereo Плаза (малий зал), пр. Лобановського, 119

Вартість: 450 – 2200 грн

Квитки

 

Які ж вихідні без репу? Енергії та качу цьому вікенду додадуть 104 & Truwer. Ці репери визнані одними з найсильніших МС «нової школи», а авторитетне видання «NR: Новий Реп» віддало їм номінацію «Відкриття року». З ними співає навіть Скриптонит!

Окремо артисти вже давно відомі як реп-виконавці. Але випуск дебютного спільного альбому «Сафарі» – це перша студійна коллаба дуету та результат тривалих творчих поневірянь. Саме цей альбом репери презентують 20 жовтня в Києві.

 

Виставка «Живі динозаври»

2 вересня – 4 листопада, 10:00

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 110 – 500 грн

Квитки

Радимо вам спостерігати Парк Юрського періоду не в кіно, а в реальності. Освітня і розважальна виставка "Живі динозаври" (Living Dinosaurs) гастролює по всьому світу. Ці гіганти вже познайомились з більш ніж мільйоном глядачів в Південній Америці, Голландії, Італії, Кіпрі, Греції, Сінгапурі, Таїланді та інших країнах. А тепер оселилися на ВДНГ. На виставці представлено 24 аніматронних моделі різних видів динозаврів. І виглядають вони дійсно дуже натурально: по-перше, автор зробив їх повнорозмірними, по-друге, вони рухаються і гарчать, як живі. Виставка створена в співавторстві з Felix de Azara Paleontologists Foundation і Maimonides University, під кураторством аргентинського палеонтолога Себастіана Апестегуя. Це одночасно і наочне освітній посібник для дітей, і захоплююче інтерактивна розвага для дорослих.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист