КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 18 ПО 20 ТРАВНЯ

Цими вихідними на вас чекають: великий сольний концерт репера Елджея та української нью-вейв зірки – Артема Півоварова, найбільший тату-фестиваль Tattoo Collection, джазовий вечір Friday Free Style та нове шоу театру тіней Teulis.

 

Friday Free Style Music

18 травня, 19:00

Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: 100 - 350 грн

Квитки

 

Тільки-но уявіть: теплий вечір п’ятниці і такі ж теплі розмови в компанії друзів за пляшечкою ігристого та під легку мелодійну музику. Звучить ідеально, авжеж?

18 травня Caribbean Club запрошує усіх охочих на джазовий вечір Friday Free Style Music, під час якого зі сцени лунатимуть майстерні імпровізації у поєднанні з грузинським фольком української джазової діви Аніко Долідзе. 

 

Артем Пивоваров

18 травня, 19:00

Disco Radio Hall, пр-т Степана Бандери, 32

Варітсть: 200 грн

Квитки

 

Зараз його хіти «Зависимы», «Собирай меня», «На глубине», «Кислород» і «Стихия» лунають звідусіль, а кліпи збирають мільйони переглядів на YouTube. Зайнявши своє місце в шоу-бізнесі, український співак Артем Пивоваров просуває нове звучання давно знайомої кожному слухачу поп-музики. Кожен наступний реліз Артема – це щось зовсім непередбачуване, але однозначно те, що треба почути наживо. І 18 травня у вас буде така можливість!

 

14-й Міжнародний фестиваль татуювання Tattoo Collection 2018

18-20 травня, 11:00

ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість: 150 грн

Квитки

 

Найочікуваніша подія серед тату-фанів! Протягом трьох днів на території парку ВДНГ буде проходити найбільший український тату-фестиваль Tattoo Collection-2018, який вже 14-й рік поспіль збирає кращих майстрів тату зі всього світу. Але це далеко не все! Окрім можливості зробити нове татуювання, ви зможете познайомитись з одним із рекордсменів Книги рекордів Гіннеса – Рольфом Бухгольцем, на чиєму тілі більше 453 прикрас. Також у програмі фестивалю: концерт рок-гурту «Ляпіс-98», фаєр-шоу, арт-перформанси, танцювальний батл та ще багато чого цікавого.

 

Театр тіней Teulis

20 травня, 16:00

Національна музична академія України імені Петра Чайковського, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Вартість: 190 - 650 грн

Квитки

 

20 травня театр тіней Teulis представлять шоу «Твоя тінь», в якому зібрані найкращі номери і виступи, але у зовсім нових формах, технічних рішеннях та контексті. До вистави будуть включені фрагменти з вже відомих шоу – «Повелителі тіней» та «Вічна історія», а також номери, які раніше ніхто не бачив. Ба більше – відтепер у глядачів буде можливість брати участь в шоу та навіть впливати на розвиток сюжету.

 

Елджей

18 травня, 20:00

Stereo Plaza, пр-т Лобановського, 119

Вартість: 600 - 4000 грн

Квитки

 

Вже 18 травня автор хітів «Розовое вино», «Рваные джинсы» и «Bounce» – репер Елджей – дасть великий сольний концерт у Stereo Plaza. Ви зможете почути того, чиї треки слухають та наспівують по всьому світу, адже Елджей – це новий музичний герой нинішнього покоління хлопців та дівчат, який здатен розкачати будь-яку вечірку! 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист