КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 15 ПО 17 ЧЕРВНЯ

Цими вихідними на вас чекають: dance event «Білі ночі», lжаз для дорослих з Олексієм Коганом, музичний open-air марафон Perfect Dance, сольний концерт The Cancel та вистава «Бути знизу» незалежного театру «Дикий театр».

 

Білі ночі

15-16 червня, 20:00

«Арт-завод Платформа», вул. Беломорська, 1

Вартість: 450 – 650 грн

Квитки

 

Вже третій рік поспіль на «Арт-завод Платформа» пройде масштабна подія для прихильників електронної музики.

Протягом двох днів з різних сцен лунатимуть виступи німецького електрохаус дуету Digitalism, американського діджея Adrian Hour, артистів лейблу Івана Дорна – Masterskaya та українських електронних музикантів Cape Cod і Cepasa. За їжу, як і завжди, відповідатимуть резиденти Ulichnaya Eda, а за незабутню яскраву ніч – світлове шоу, безліч фотозон для крутих селфі та кілограми метафана.

 

Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

15 червня, 20:00

Caribbean Club, вул С. Петлюри, 4

Вартість: 180 – 590 грн

Квитки

 

Джаз для дорослих з Олексієм Коганом – це музика у виконанні кращих джазових музикантів України, затишна атмосфера Caribbean Club та відверта розмова Олексія зі слухачами. Особисті розповіді музиканта доповнять складну, на перший погляд, музику, завдяки чому ви безперечно зрозумієте її і збудуєте з нею гармонійні дорослі відносини.

 

Perfect Dance

16 червня, 18:00

Perfect Place,  Гідропарк, пляж Золотий

Вартість: 300 грн

Квитки

 

Ідеальний вид на Київ, відмінний звук та круті київські діджеї – все це необхідні інгредієнти ідеальної вечірки. До речі, саме така відбудеться вже цієї суботи на Венеціанському острові в Perfect Place.

На вас чекає 16-годинний open-air з унікальним лайнапом, який об’єднає за одним пультом Morphom (live), Roman K, Smailov, Mamay, Nil Tarasov, Khramov, Bellow, A. Katwon та Alex Slog. Разом із ними, кружляючі в безтурботних танцях, ви зустрінете літній захід сонця та насолодитись ранковим проміння. 

 

The Cancel

16 червня, 20:00

Зелений театр, Паркова дорога, 2

Вартість: 250 грн

Квитки

 

The Cancel – український інструментальний гурт, який грає на стику інструментального хіп-хопу, ембієнту і ню-джазу. Музиканти відмінно поєднують разом звучання саксофона, баса, електрогітари, клавіш і контрабаса з електронними вкрапленнями абстрактного хіп-хопу.

16 червня музиканти презентуватимуть київській публіці новий альбом Case, який став сьомим у дискографії бенду, а разом із тим – сповнені класичним джазом і пульсуючим бітом хіти минулих релізів. 

 

Дикий театр: Бути знизу

16 червня, 21:00

Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса, вул. Володимирська, 23-в

Вартість: 150 – 200 грн

Квитки

 

Вистава «Бути знизу» – історія про двох подруг, Олі та Віри, які давно мріють позбутися самотності та пізнати славнозвісне «жіноче щастя», але не знають як. Саме в цей час героїні натрапляють на рекламу безкоштовних курсів «Як стати щасливою», вирішивши, що саме завдяки їм вони зможуть розрити свою жіночність і віднайти сенс життя. Однак, чи варто вірити всьому, що обіцяють нам строкаті реклами?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист