КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 13 ЛИПНЯ ПО 15 ЛИПНЯ

Цими вихідними на вас чекають: Hedonism Festival 2018, стендап-уїкенд на ВДНГ, нічний карнавал Santa Muerte Carnival, Оркестрове шоу «Cinematic Symphony» та екскурсія в Будинок барона.

 

Hedonism Festival 2018

13-14 липня, 18:00

Південний Берег Києва, Труханів острів

Вартість: 150 - 1200 грн

Детальніше

 

Третій рік поспіль на Трухановому острові проходить найатмосферніший літній фестиваль Києва – Hedonism Festival. Цього разу на березі Дніпра лунатиме музика німецького музиканта David August, британського діджея Lapalux та найактуальніших  нині представників української сучасної музики – Alina Pash, Hidden Elemеnt, Aero Benin, Very The Jerry, banned society, Katro Zauber и The Dølph Lundgren.

 

Santa Muerte Carnival

13-15 липня, 16:00

«Арт-завод Платформа», вул. Біломорська, 1

Вартість: 150 грн

Квитки

 

Мексиканське свято посеред «Арт-заводу Платформа» – з 13 по 15 липня вперше в Києві пройде тематичний нічний карнавал Santa Muerte Carnival.

Присвячений він дню мертвих, який мексиканці називають Dia de los Muertos. Саме у цей день міські цвинтарі прикрашають квітами, а на центральних площах влаштовують вуличні концерти – все для того, щоб весело та гучно зустріти душі померлих родичів. Під час Santa Muerte Carnival у вас теж не знайдеться часу для смутку. Команда Ulichnaya Eda обіцяє познайомити всіх з традиціями релігійного свята, тож немає сумніву, що на гостей чекають мексиканська їжа, п'янкі коктейлі й танцювальна музика!

 

Стендап-уїкенд на ВДНГ

15-16 червня, 19:00

ВДНГ, відкритий бар біля саду гамаків

Вартість: 200 - 250 грн

Квитки

 

Куди бігти посеред липня, коли відпустка ще не скоро, чи взагалі закінчилась? Коли так хочеться хоча б на трохи забути про роботу та інші важливі справи? Звичайно ж, на ВДНГ! Окрім сімейних розваг, десь за садом біля іподрому схован оазис з кальян-баром та пуфами, де час від часу проходять популярні нині стендап шоу просто неба.

Переможці найвідоміших юмор-шоу та просто ті, хто не бояться відверто ділитися факапами свого особистого життя, розсмішать вас до болю в животі.

 

Оркестрове шоу Cinematic Symphony

15 червня, 19:30

Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: 200 - 400 грн

Квитки

 

Після декількох вдалих виступів оркестр Eclectic Sound Orchestra повертаются до Планетарію з аудіо-візуальним шоу Cinematic Symphony.

Eclectic Sound Orchestra – молодий, але дуже амбіційний оркестр, який швидко набирає популярність в Європі. Завдяки своїй різножанровості, музиканти вдало поєднують твори Баха, Моцарта з сучасними шедеврами кінокомпозицій Ціммера та Вільямса. 

 

Екскурсія в Будинок барона

15 липня, 10:30/15:00

Станція метро «Золоті Ворота», вул. Володимирська, 40А

Вартість: 150 грн

Квитки

 

Будинок Барона на Ярославому Валу було збудовано в 1897 році. За увесь час у стінках легендарної будівлі оселилося багато історій і таємниць.

15 липня, під час екскурсії, ви зможете побачити будинок зсередини – оцінити неймовірне планування будинку, ліпнини. А ще: піднятися на башточку замку та дізнатися, які повір'я ходять навколо будинку Барона уже більше століття.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист