КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 11 ПО 13 ТРАВНЯ

Цими вихідними на вас чекають: сольні концерти 5 Vymir, Dao Park та Сальто Назад, сімейно-розважальний фестиваль Robotica та імпровізійне юмористичне шоу Improv Live Show.  

Improv Live Show
11 травня, 19:00
Freedom, вул. Кирилівська, 134
Вартість: 150 – 500 грн
Квитки

Improv Live Show – новий гумористичний проект від студії «Квартал 95», а значить –  буде однозначно смішно. Тим паче, назва говорить сама за себе - все, що буде відбуватися на сцені - повна імпровізація. Без заготовлених сценок, сценарію і тем для жартів. До речі, їх задаватиме саме ви - глядачі.

5 Vymir
11 травня, 19:00
MonteRay Live Stage, вул. Прорізна, 8
Варітсть: 250 – 500 грн

Квитки

5 Vymir - музичний гурт із Києва та нові герої української рок-музики. Вони ділили сцену з відомим бельгійським гуртом Balthazar та були учасниками багатьох українських фестивалів на кшталт Zaxidfest, Koktebel Jazz Festival, RespublicaFEST та ГОГОЛЬFEST.
На весняному концерті музиканти збираються зіграти нові сингли, а також вже відомі хіти з останнього альбому «Нові імена» і дебютної платівки «Містолінія», яка потрапила у сотню найважливіших альбомів незалежної України.

Dao Park
12 травня, 19:00
Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4
Вартість: 120 – 390 грн

Квитки

12 травня з великим сольником у Caribbean Club виступить київсько-львівський музичний проект Dao Park.
Гурт було засновано джазовим музикантом Родіоном Івановим у 2016 році і за цей період існування музиканти випустили два EP, найсвіжіший з яких – «Не згорає» – був виданий на лейблі Masterskaya. У своїй музиці Dao Park не бояться експериментувати – музиканти уміло поєднують фанк, нео-соул та хіп-хоп з українською лірикою. Тож вже цими вихідними у вас буде можливість оцінити їх жанрову різнобічність наживо.

STEM фестиваль Robotica
12-13 травня, 10:00
ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1
Варість:  12-13 мая

Квитки

Протягом двох днів на території парку ВДНГ буде проходити сімейно-розважальний фестиваль Robotica. Це подія, яка збере на одній локації прихильників роботів і просто тих, хто цікавиться сучасними технологіями.
У програмі: різні майстер-класи та активності на свіжому повітрі, поєдинки автономних роботів і алея наукових стартапів. Але найголовніша фішка фестивалю в тому, що кожен охочий зможе взяти участь в будівництві ракети Flacon з мільйона кубиків LEGO!

Сальто Назад
13 травня, 20:00
Docker Pub, вул. Богатирська, 25
Вартість: 1175 – 2450 грн
Квитки

13 травня в Docker Pub з сольним концертом виступить український реггі-бенд «Сальто Назад».
Хлопці являються резидентами молодого лейблу Rookodill'a і відомі не тільки яскравим виступом на відборі «Євробачення» з піснею «О, мамо», а ще й запальною енергією та позитивом, який заряджає кожного в залі. Зараз гурт працює над новою третьою платівкою і нема сумніву, що це буде смачний мікс запального фанку, хіп-хопу й, звичайно ж, сонячного реггі.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист