КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 10 СЕРПНЯ ПО 12 СЕРПНЯ

Цими вихідними на вас чекають: Тапольський в Яблуневому саду, вистава-променад «Час», Вечірка на балконі від «Всі. Свої», екскурсія «Мурали Києва»

 

Вистава-променад «Час»

10 серпня, 19:00

Пішохідний міст на Труханів острів
Вартість: 450 грн

Квитки

 

Якщо ви полюбляєте театр, але трохи втомилися від традиційного формату, спектакль-променад «Час» відкриє вам театр з зовсім іншої сторони.

Дійство починається посеред пішохідного мосту.  Вам видадуть навушники, через які вас супроводжуватиме голос, що стане вашим гідом та співрозмовником. Далі ви поступово поринете у вигаданий авторами світ та станете його героями, а заново відкрийте для себе Київ і навіть самих себе.

 

Вечірка на балконі. Всі. Свої та DJ Funkyianky

11 серпня, 18:00

D12, Десятинна, 12

Вхід вільний

Більше інформації

 

11 та 12 серпня в галереї D12 буде проходити масштабний сейл від маркету «Всі. Свої», перший день якого завершиться open-air вечіркою на балконі. За пультом – продюсер, модель та актриса Яна Алтухова. Приходьте танцювати під запальний фанк, пити вино та милуватися заходом сонця на найбільший балкон Києва.

 

Мурали Києва

11 серпня, 11:00

Станція метро «Золоті ворота», вул. Володимирська, 40А

Вартість: 100 грн

Квитки

 

Чудовий варіант для тих, хто вже пройшов усі найвідоміші маршрути Києва та вважає, що цьому місту більше нічим його не здивувати!

«Мурали Києва» – саме так називається суботня екскурсія, яка познайомить вас з сучасними витворами вуличного мистецтва, що надають звичним архітектурним ансамблем незвичайного вигляду. Під час прогулянки ви побачите роботи українських, португальських, польських та австалійських художників, а також навчитесь розуміти особливості та тонкощі сучасного урбаністичного мистецтва.

 

Тапольський в Яблуневому саду

12 серпня, 20:00

ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1

Вхід вільний

Більше інформації

 

12 серпня на території Експоцентру пройде велика літня drum’n’bass-вечірка «Тапольський в Яблуневому саду». Це буде друга зустріч відомого українського діджея з його прихильниками – на початку травня Тапольський грав біля оранжереї ВДНГ. І ось, що каже про майбутню вечірку сам артист:

«Цієї неділі я пропоную всім нам сходити в сад! Найатмосферніший в Києві – справжній яблуневий сад в ВДНГ. Там зараз ще повісили майже сто гамаків, тому можна буде не тільки танцювати, а й лежати під драм-н-бейс. Місце дуже круте, ввечері на заході там особливо незвично. Це наша передостання лiтня зустріч, приходьте, має бути добре!», — діджей Анатолій Тапольський.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист