КОНТРАКТОВУ ПЛОЩУ В КИЄВІ ЗРОБЛЯТЬ ПОВНІСТЮ ПІШОХІДНОЮ

З 1 серпня частина Контрактової площі та вулиці Сагайдачного стануть повністю пішохідними в рамках експерименту. Про це повідомляє видання "Хмарочос". Експеримент триватиме до вересня.

На ділянці перед Києво-Могилянською Академією приберуть парковку і зроблять її доступною для пішоходів. Для автомобілів відокремлять автомобільний проїзд з вулиці Іллінської до вулиці Сковороди, а також невелике місце для паркування. Крім того, зроблять спеціальний заїзд для співробітників Нацбанку, офіс якого розташовано на Контрактовій площі (він є режимним об'єктом).

Паркування облаштують на ділянці перед супермаркетом "Сільпо" від вулиці Покровської до вулиці Сагайдачного. А відрізок Сагайдачного від Контрактової площі до перехрестя з вулицею Андріївською також зроблять пішохідним, розмістивши на перехрестях перешкоди для автомобілів. Тож разом з територією двох скверів Контрактова площа та частина вулиці Сагайдачного перетворяться на єдину пішохідну зону. Об'їхати її можна буде по вулицях Покровській (у бік Поштової площі) та Братській (у бік Верхнього і Нижнього Валів). Якщо такі зміни виявляться зручними для киян, вони будуть діяти на постійній основі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист