КОМПАНІЯ LEXUS ПРЕДСТАВИЛА СПОРТИВНИЙ СЕДАН LS F SPORT

Після прем’єр у Детройті та Женеві, де публіка змогла вперше оцінити оновлений Lexus LS 500 і його повногібридну версію LS 500h, компанія представила спортивний седан – Lexus LS F Sport – на Нью-Йоркському автосалоні 2017 року.

Зміни в дизайні насамперед торкнулися решітки радіатора, яка розроблялася командою Lexus п’ять місяців. У результаті вона має 7 100 окремих поверхонь (у стандартній їх 5 000). З’явилися особливі повітрозабірники у передньому бампері, а також нові нижні бокові панелі, молдинги на багажнику й агресивніший задній бампер. Окрім цього, у дизайні також використані логотипи F Sport, що є впізнаваною рисою всіх автомобілів Lexus зі спортивним дизайн-пакетом.

Седан LS F Sport обладнаний 20-дюймовими легкосплавними дисками із шинами 245/45 R20 спереду та 275/40 R20 ззаду. Винятково для цієї модифікації кольорова гама кузова доповнилася двома відтінками: білим White Nova та синім Heat Blue.

Допрацьоване шасі має посилені гальма (6-поршневі супорти спереду, 4-поршневі супорти ззаду), адаптивну пневматичну спортивну підвіску, спортивне кермо. Водій може обирати режим роботи двигуна (Normal, Sport S або Sport S+).

Комплектація F Sport доступна і для моделі LS 500 з 3,5-літровим шестициліндровим бітурбодвигуном потужністю 420 к.с., і для повногібридного LS 500h (з бензиновим двигуном, що працює разом із багатоступеневою гібридною системою загальною потужністю 359 к.с.).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист