Колаборація TUMANYAROM feat KRIVETS у новій пісні “Серце-Велетень”

Українська телеведуча, яка дебютувала з треком “Запах скошених трав”, KRIVETS презентує перший у карʼєрі фіт. Співпраця із загадковим TUMANYAROM має на меті соціальний підтекст. 

“Великі серця єднають. Це все про наш народ і нашу спільну мету. Цей трек підсвідомо я присвятила цвіту нашої нації: нашій молоді, нашим дітям. Хочеться, аби “Серце-Велетень” обʼєднував людей та став гімном соціальних ініціатив. Музику, яку в унісон співатимуть наші діти. Звісно, я довго думала, хто ж стане ідеальним співвиконавцем для цього тандему і одразу написала TUMANYAROM, так і народився наш дует” - поділилась KRIVETS.

“Серце-Велетень” - ностальгічний саунд підперезаний сильними меседжами. Артисти запевняють, що діти - це наше майбутнє і лише їх великі серця будуть відбудовувати нашу країну, тому і присвячують сингл саме молодому поколінню. Разом з презентацією синглу артисти планують концертний тур дошкільними закладами та дитячими фестивалями, аби підтримати дітей.

“Цей дует - можливість десь повернутись у минуле, аби принести у майбутнє щось світле та ностальгічне. Літній трек, який стане для когось ковтком свіжого повітря, а для декого супроводом кожного дня. Нехай наша пісня єднає Сердця-Велетні, а в Україні вони лише такі” - поділився TUMANYAROM.

Автором музики та слів виступив TUMANYAROM. “Серце-Велетень” вже доступний на всіх музичних майданчиках!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист