Кохання без прикрас та емоційні гойдалки: Alena Omargalieva випустила новий трек «Хочеш»

З вічними емоційними гойдалками, суперечками та переживаннями: Alena Omargalieva представила пісню про «ріл лав» без прикрас під назвою «Хочеш».

«Ну як тебе можна не любити?» — ключове питання у новому треці Alena Omargalieva, на яке закохані найчастіше знаходять відповідь не за, а всупереч. Пісня розкриває історію пари, у якої почуття переходять з легкого захоплення до справжнього великого кохання, але не без перешкод. Лірична героїня протягом усієї пісні намагається знайти для себе відповідь, чи варте кохання усіх випробувань. 

«Ця пісня про кохання, але не те красиве та безтурботне, що описують у казках і романтичних фільмах, а про реальне. З усіма суперечками та непорозуміннями, переживаннями, та, часом, розчаруваннями, розповіла Alena Omargalieva. — Це мотив двох закоханих, один з яких боїться визнати, що починає захоплюватись, боїться відповідальності, але все ж таки не може зректися своїх почуттів, щоразу повертаючись знов і знов.»

Денс-саунд пісні «Хочеш» змушує закривати очі, рухатись у ритм музиці та подумки повертатись у безтурботне минуле, коли єдиною проблемою могло бути питання «Кохає чи не кохає». 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист