JAMALA ВИКОНАЛА ФІНАЛЬНУ ПІСНЮ ДО МУЛЬТФІЛЬМУ «ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА:РУСЛАН І ЛЮДМИЛА»

З 7 березня на екрани вийшов перший анімаційний повнометражний фільм студії Animagrad (FILM.UA Group) «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», який за результатом першого вікенду встановив рекорд серед українських кінотеатральних релізів – мультфільм подивились 285 784 глядачів, а зібрав він 21 489 581 гривень.

Пісню «Ти любов моя», яка звучить під час фінальних титрів мультфільму, виконала українська співачка Jamala. Кліп знімали на студії звукозапису під час запису треку, а у самому відео використані найяскравіші  кадри мультфільму.

Допрем’єрний показ кліпу відбувся 7 березня на гала-прем’єрі анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», де його побачили гості події, й сама Джамала, яка прийшла на подію разом з мамою.

«Пісня «Ти любов моя» сонячна й позитивна, вона вчить нас мріяти і вірити у себе, а головне - любити. Я вже встигла подивитись мультфільм, і пишаюсь тим, що це абсолютно українське кіно: дитяче, щире, професійне і якісне. І, звичайно, чудово бути частиною такого крутого проекту!» – говорить Jamala.

Слова написала режисер анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» Олександра Рубан, для якої це другий подібний досвід – першою була головна пісня мультфільму «До зірок». Її виконав гурт «Время и Стекло» – трек став першим україномовним у репертуарі дуету і швидко завойовував серця прихильників гурту та мультфільму.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист