ІЗ 1 СІЧНЯ 2018 РОКУ ЗМІНИТЬСЯ ПРОЦЕДУРА ВИЇЗДУ МАШИН З УКРАЇНИ ДО КРАЇН-ЧЛЕНІВ ЄС

Автомобілі, що виїжджають з України до країн-членів Європейського Союзу, з 2018 року зобов’язані мати відповідний талон проходження технічного огляду транспортного засобу, інформує expres.ua.

Ця тема обговорювалася на зустрічі заступника міністра інфраструктури Юрій Лавренюка з повноважним міністром посольства Литви в Україні Гвідасом Керушаускасом, повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України.

Як уточнюється в повідомленні, технічний огляд буде обов’язковим при першій реєстрації та перереєстрації транспортного засобу.

Наразі обов’язковий технічний огляд проходять транспортні засоби, що здійснюють комерційні перевезення.

“Перед нами визначено завдання поетапного введення обов’язкового технічного огляду. Ми вже маємо відповідні нормативно-правові акти, що вступлять в силу в наступному році. Нам потрібно якісно до цього підготуватися. Залучаються кращі світові практики та експерти. Ми хочемо, щоб технічний огляд здійснювали приватні компанії, акредитовані Національним агентством акредитації України, що мають лабораторії, достатню матеріально-технічну базу і відповідають вимогам, встановленим чинним законодавством”, – зазначив Ю.Лавренюк, слова якого наводяться в повідомленні.

У зустрічі також брали участь представники Мінінфраструктури, головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ і держпідприємства “ДержавтотрансНДІпроект”.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист