IVAN NAVI ВІДКРИЄ 7-МУ ЦЕРЕМОНІЮ ВРУЧЕННЯ ПРЕМІЇ YUNA «НАЙКРАЩІ В МУЗИЦІ»

Номінант премії YUNA 2018 у категорії "Найкращий виконавець" Ivan NAVI приготував для церемонії гіпнотичний номер на пісню "Тимчасовий релакс"


За традицією церемонії YUNA - концерт відкривають артисти, яким вручають спеціальну нагороду «За особливі досягнення». Цього ж року честь відкрити церемонію організатори премії надали виконавцеві Ivan NAVI. Молодий артист всього за півтора року на сцені є вже дворазовим номінантом професійної премії YUNA. У минулому році Ivan NAVI був заявлений в номінації "Відкриття року", а в 2018-тому - музичні та медіа експерти номінували Ivan NAVI в категорії "Найкращий виконавець" разом з українськими виконавцями: MONATIK, Іваном Дорном, Сергієм Бабкіним та Арсеном Мірзояном.



"Для мене велика честь відкривати церемонію YUNA « Найкращі в музиці ». Це водночас велика відповідальність і важлива місія - з першого номеру налаштувати всіх на правильні вібрації і створити атмосферу максимального релаксу як для музикантів, так і для глядачів, - прокоментував Ivan NAVI.



Режисером номеру Ivan NAVI на пісню "Тимчасовий релакс" стане Герман Ненов, з яким артист співпрацював і на минулорічній церемонії вручення премії YUNA. Саме тоді Ivan NAVI дебютував зі своїм першим хітом "Такі молоді", а в музичному номері символічно передав атмосферу народження української музики.

Нагадаємо, сьома церемонія вручення премії YUNA "Найкращі в музиці" відбудеться 26 лютого в Палаці "Україна".

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист