IVAN NAVI ПРЕЗЕНТУВАВ БУНТАРСЬКИЙ ТРЕК ТА ВІДЕО 16 +

Сьогодні в ранковому шоу «Динаміки» артист представив новий сингл "Казково" разом з провокаційним lyric video з обмеженим доступом по віку 16+

Ivan NAVI постійно знаходиться в пошуку нового звучання танцювальної музики. Тож новий сингл "Казково" кардинально відрізняється від попередніх музичних робіт артиста та є своєрідним експериментом.

"Після затяжної зими хочеться якогось шаленства і бунтарства: в музиці я вибрав інше звучання, відео теж побачив більш провокаційним за попередні роботи. Режисери Manifest Production втілили все  максимально близько до задуманого мною - зробили його дещо еротичним, андеграундним та з атмосферою найгарячіших вечірок", - коментує свою нову музичну роботу Ivan NAVI.

Головною героїнею lyric video "Казково" стала учасниця проекту "Топ-модель по-українськи" Лена Феофанова - переможниця танцювального батлу між дівчатами у фінальному випуску шоу, яку Ivan NAVI обрав для свого нового відео саме за космічний погляд і особливу харизму. Сама ж ідея того, що в lyric video текст пісні з'являється на оголених тілах дівчат призвела до того, що на Youtube йому присвоїли статус 16+ (не рекомендовано для перегляду глядачам молодшим 16-ти років).

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист