ГУРТ OPEN KIDS ВИПУСТИВ СВІЙ ПЕРШИЙ АЛЬБОМ

Дівчата назвали його «Hulla Bubba».

Одна з популярних підліткових груп Open Kids тепер може похвалитися першим альбомом. Дівчата записували його більше року. «Hulla Bubba» складається з 10-ти треків.

 «Кожна учасниця групи - це свої переваги в музиці, свій темперамент і характер, кожен трек - це внесок кожної з них. Чого тільки варта назва «Hulla Bubba»? Це вже багато про що говорить», - коментує вихід альбому продюсер групи Юра Петров.

Кожна з вокалісток асоціює себе з тим чи іншим треком альбому.

Аня Музафарова: «Я асоціюю себе з піснею «Під ранок», під неї хочеться нескінченно дуріти і веселитися з подругою. Це дуже близько мені! Час пролітає непомітно і хочеться, щоб так тривало до самого ранку».

Аня Бобровська: «Моя улюблена пісня в альбомі« Хижаки », тому асоціюю її з собою. Коли вона включається, я кожен раз кайфую і пропускаю її через себе. Вона така легка, танцювальна та заряджає позитивом. Пісня точно може скрасити сірі будні і подарувати усмішку».

Лера Дідковська: «Мені дуже близькі всі пісні в альбомі, але якщо вибирати одну, з якою я себе асоціюю, то це« Hulla Bubba ». Цей трек дуже незвичайний, особливо для нашого репертуару, і мені подобається, що в ньому кожна з нас змогла розкритися абсолютно по-новому». 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист