ГУРТ НЕАНГЕЛИ ПРИПИНЯЄ ІСНУВАННЯ ПІСЛЯ 15 РОКІВ НА СЦЕНІ

Гурт НеАнгели припиняє свою публічну діяльність. Про це повідомив продюсер гурту Юрій Нікітін. Для лейблу Mamamusic це завершення співпраці, яка тривала з 2006 року.

За час свого існування колектив жодного разу не змінював складу. Наразі солістки Слава Камінська та Вікторія Смеюха мають наміри надалі займатись сольною творчістю.

Права на бренд НеАнгели, як і на весь супер-хітовий репертуар залишаються за Mamamusic. Відомо, що під час своїх сольних програм Вікторія і Слава співатимуть виключно свої нові сольні пісні.

За майже 15 років існування гурту є що згадати:

·     Дебютний альбом НеАнгелів «Номер один» став «Золотим диском».

·     Успішні колаборації з популярними артистами, серед яких Dana International, Стас Костюшкін та інші. 

·     Фактично кожен сингл групи потрапляв в ТОП-10 кращих пісень в Україні та очолював чарти iTunes.

·     Кожен із 5 альбомів гурту НеАнгели затребуваний серед багатомільйонної аудиторії фанатів.

«Це були насичені 15 років, спільна робота з Юрієм Нікітіним принесла дуже багато можливостей і важливих людей у моє життя», — відзначає Слава.

«Сприймаю це як наступний крок для зростання. Водночас є за що дякувати, і приємне хвилювання перед новими викликами», — ділиться Вікторія.

“За роки нашої співпраці НеАнгели пройшли величезну трансформацію, але завжди були особливо цікавими саме з точки зору музичної складової та унікальних тембрів голосів солісток. Усім колективом Mamamusic ми бажаємо дівчатам успіхів, і, сподівємось, що у сольній творчості вони продовжуватимуть цей тренд», — коментує новину генеральний продюсер Mamamusic Юрій Нікітін. 

Гурт НеАнгели продовжить виступати на закритих заходах для своїх прихильників, а 26 березня 2021 року відбудеться  останній запланований відкритий концерт у цьому складі в київському концерт-холі «Фрідом».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист