ГУРТ АГОНЬ ПРЕДСТАВИВ НОВИЙ АЛЬБОМ «ЗАКЛАДКА»

ЗАКЛАДКА - другий за рахунком мульти-жанровий альбом гурту АГОНЬ, який виходить за підтримки лейблу MOON RECORDS
 
Артистові недостатньо бути чесним на сцені з глядачем, перш за все він повинен бути чесний з самим собою. Розправившись з багажем старого звучання в першому альбомі, гурт АГОНЬ вклав в нову мульти-жанрову платівку свій справжній настрій. Експресивна поведінка на сцені, яка змушує представників молодого андеграунду робити музикантам щирі компліменти, не могла не втілитися в нових зухвалих треках.
 
Вибуховий бойовик "Я Хейтер" продовжує розпочату синглом "ВСІМ F ** K", на треку альтернативщики The Gitas, гурт беззмінного саунд-боса АГОНЬ Саші Чемерова. Заряджений гітарним Вайбом ліричний хіт "НАЙДИ МЕНЯ" - це живе звучання, практично втрачене в останні роки реп-лихоманки. Іронічний аудіо-Пранк "НЕКРУЖІТ" - стьоб нестерпним пост-естрадної жуйки, яку ніяк не може виплюнути мейнстрім. "ДРУГАЯ" - романтичний фит з Supersonya, підгін дівчатам, які скучили за лірикою від своїх улюблених хуліганів. Кросовер реп БРО - коллаб Кості Боровського і Роми Черенова ака Morphom, в якому заспівала лиса дівчинка Тоня, танцівниця гурту. "ОКЕАН" - відсилання до історії гурту, розриву відносин з продюсером і початок самостійного креативного шляху.
 
ЗАКЛАДКА - поєднання музичного самоаналізу і повної творчого перезавантаження з відкритістю до фітів і колаборацій. Мікс агресивної поп-музики, репу, панку і танцювального грува. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист