GOOGLE І LEVI'S СТВОРИЛИ «РОЗУМНУ КУРТКУ», ЯКА ЗДАТНА ПРИЙМАТИ ДЗВІНКИ

"Розумна" джинсова куртка від Levi's і Google надійде в продаж в три магазини США вже в середу, 27 вересня.

Куртка отримала дизайн класичної моделі Levi's Commuter. Вона оснащена сенсорними вставками, а невеликий пристрій на рукаві дозволяє з їхньою допомогою управляти смартфоном, пише Mac Rumors.

У рукав куртки вставлено невеликий сенсорний датчик, зроблений з "розумної" тканини Jacquard. Така тканина була вперше представлена Google ще в 2015 році. Вона зроблена зі струмопровідних ниток, які вшиті в джинсову основу. Сенсорна ділянка передає сигнал від користувача до невеликого чіпа, який прикріплюється до рукава за допомогою кнопки і передає сигнал на смартфон.

За словами розробників, тканина куртки не вимагає особливого догляду, не боїться механічного впливу та вологи.

Завдяки цій тканини, користувач може керувати деякими функціями смартфона за допомогою торкань до рукава. Наприклад, за допомогою куртки можна управляти навігатором, плеєром або відповідати на дзвінки - куртка підтримує чотири типи жестів.

Цікаво, що куртка буде працювати під управлінням як iOS, так і Android, проте в Google повідомили, що "властивості куртки будуть відрізнятися", в залежності від операційної системи.

У мережі вже з'явилися перші тести "розумної куртки". Журналіст Дітер Бон зазначив, що куртка може бути корисна велосипедистам та мотоциклістам.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист