«ГАПОЧКА» ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО РОК-Н-РОЛУ

20 квітня група «Гапочка» презентувала міні-альбом «В крайнощі», на якому видані чотири пісні: «Четвер», «Крайнощі», «Босий» і «Друг», останній трек записано спільно з групою Sinoptik.   

«Над цим міні-альбомом ми працювали приблизно чотири місці. Записувалися на студії LipkyZvukozapys, інженером зведення став Сергій Заболотний, окрім четвертої пісні «Друг», яку ми записували і зводили на студії групи Sinoptik. В цьому EP ми хотіли повернутися до рок-н-рольної «Гапочки». Головна ідея цих чотирьох пісень показати крайнощі, до яких ми часом вдаємося, коли перебуваємо у пошуку самих себе. Останні роки ми дуже багато експериментували і певно це не надто гарно впливало на нашу популярність, але мені хотілося себе відкривати з різних граней і по різному підходити до музики. Рок-н-рол мені все ж таки ближчий і, я думаю, що ми не будемо відходити від цього напряму», - розповіла вокалістка групи «Гапочка» Катя Гапочка в ефірі українського чарту #Селекція на «Джем ФМ»

22 березня на Церемонії вручення музичної премії Селекція, що відбулася в столичному клубі Atlas, групи «Гапочка» та Sinoptik вперше на публіці виконали пісню «Друг».

Наразі «Гапочка» працює над створенням нової концертної програми, в яку увійдуть окрім новинок, пісні з попередніх альбомів. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист