FORD ПРЕЗЕНТУВАВ НОВИЙ FOCUS

Компанія Ford презентувала публіці новий Ford Focus – найдосконалішу та найбільш високотехнологічну версію Focus за весь час існування моделі.

Просторий, практичний і добре оснащений засобами зв’язку — салон нового Focus пропонує інноваційні інженерні рішення і досконалі технології, що сприяють підвищенню комфорту і зручності та дозволять бездоганно інтегрувати автомобіль у життя клієнтів.

Європейські покупці Focus зможуть скористатися перевагами інтегрованого модема FordPass Connect, який дозволяє перетворити автомобіль на пересувну точку доступу Wi–Fi з можливістю підключення до 10 пристроїв. Завдяки функції оновлення даних навігаційної системи про дорожні умови в реальному часі (Live Traffic) планування подорожей стало швидшим і простішим, а пасажири можуть насолоджуватися доступом до потокового мультимедіа під час руху. Крім того, FordPass Connect пропонує широкий перелік зручних функцій, доступ до яких здійснюється через мобільний додаток FordPass:

- функція пошуку автомобіля Vehicle Locator, яка допомагає власникам знаходити свій автомобіль на переповнених паркінгах торгових центрів;

- функція перегляду статусу автомобіля Vehicle Status, яка дає змогу перевіряти залишок пального, стан системи сигналізації, термін використання оливи тощо;

- функція замикання і відмикання дверей Door Lock Unlock, що забезпечує можливість дистанційного керування доступом до вашого Focus;

- функція дистанційного запуску двигуна Remote Start для моделей Focus з 8-ступеневою автоматичною трансмісією.

Окремо варто згадати нову панель для бездротового заряджання. Цей пристрій, розташований під панеллю приладів, забезпечує можливість зручного заряджання сумісних смартфонів і допоможе водіям завжди залишатися на зв’язку та забути про клубок кабелів у центральній консолі. Панель автоматично розпізнає сумісні пристрої та активує процес заряджання.

У процесі бездротового заряджання пристрої можуть залишатися підключеними через Bluetooth до мультимедійної системи SYNC 3.

Медіасистема SYNC 3 оснащена 8-дюймовим кольоровим сенсорним екраном, що розпізнає жести масштабування і гортання, сумісна з технологіями Apple CarPlay та Android Auto™ і дозволяє водіям керувати відтворенням аудіо, функціями навігаційної системи та клімат-контролю, а також підключених смартфонів за допомогою простих голосових команд.

Нова аудіосистема B&O PLAY допоможе пасажирам отримати максимальну насолоду від прослуховування музики онлайн за допомогою модема FordPass Connect або смартфонів. Налаштування системи потужністю 675 Вт із десятьма динаміками (зокрема розташованим у багажнику сабвуфером діаметром 140 мм та середньочастотним динаміком у центрі панелі приладів), були спеціально адаптовані до версій Focus у п’ятидверному кузові та кузові типу «універсал».

У більш вишуканому та висококласному салоні Focus ключову роль відіграє комфорт. Пасажири передніх сидінь зможуть насолоджуватись збільшеним простором, який забезпечує ширина на рівні плечей, що становить 1421 мм, та оптимізоване положення панелі приладів.

Крім того, вивільнити додатковий простір для водія і переднього пасажира дозволило використання електричного стоянкового гальма, що входить у базову комплектацію версій з 8-ступеневою автоматичною трансмісією та дорожчих моделей лінійки з механічною трансмісією, а також поворотного селектора трансмісії.

Центральна консоль, яка стала вужчою завдяки переміщенню перемикачів та органів управління на сенсорний екран, оснащена м’якими опорами для колін.

Збільшення простору, доступного пасажирам заднього ряду, стало можливим завдяки довшій колісній базі та пласкій підлозі. У порівнянні з версією Focus попереднього покоління відстань до колін зросла більш ніж на 50 мм і становить відтепер 81 мм, що є кращим у класі показником.

Ширина на рівні плечей порівняно з попередником також зросла майже на 60 мм.

Система вентиляції та кондиціонування повітря, розроблена спеціально для нової платформи C2, забезпечує прискорене нагрівання та охолодження салону Focus завдяки використанню більш потужного компресора з робочим об’ємом 140 куб.см.

До особливостей системи належать більш гнучкі трубопроводи для холодоагента та маршрути проходження повітря з меншою кількістю поворотів, що сприяє зменшенню рівня шуму.

Крім того, Focus оснащений дзеркалами заднього виду нестандартної форми, яка сприяє зменшенню ефекту так званого бафтингу (вібрації під впливом аеродинамічних сил), що виникає при відкриванні одного з вікон під час руху на високій швидкості. Власники собак належним чином оцінять таке нововведення.

Але на цьому гарні новини для них не закінчуються: конструкція багажного відсіку розрахована на комфортне розміщення клітки для собаки. Внутрішня висота зросла на 43 мм, а відстань до заднього сидіння збільшилася на 25 мм. За потреби спинки задніх сидінь можна скласти, потягнувши за важіль нової системи складання Easy Fold. У такому вигляді до послуг власника — збільшена на 175 мм відстань до передніх сидінь та корисний об’єм, що перевищує 1650 л.

Технологія безконтактного доступу до багажного відсіку забезпечує відкривання кришки багажника універсала легким рухом ноги під заднім бампером. Крім того, інженери запропонували просте рішення одвічної проблеми з розміщенням знятої шторки багажного відсіку: відтепер вона розташовується позаду нової гнучкої підлоги багажного відсіку, а щоб витягти її, досить просто потягнути за вушко.

Більше інформації читайте на сайті: ford.ua.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист