FORD ПРЕДСТАВИВ НОВИЙ MUSTANG

Компанія Ford офіційно представила новий Ford Mustang для європейського ринку.

Спорткар отримав інший передній бампер, повітрозабірники зміненої форми і нову радіаторну решітку. Також став доступний інший задній спойлер, дифузор чорного кольору і нові патрубки випускної системи.

Інтер'єр нового Mustang відповідає уявленням про салон преміум-класу. Центральна консоль обтягнута м'якою тканиною контрастного кольору. На вибір доступні чотири варіанти алюмінієвого облицювання панелі інструментів.

Для модельного ряду Mustang також доступний комплект оформлення інтер'єру Carbon Sport, який включає обробку дверей і вставок на сидіннях з алькантари, а також виконання панелі інструментів і ручки перемикання передач з вуглецевого волокна.

Вперше для цієї модельної лінійки доступні шкіряні сидіння з функцією підігріву та вентиляції, а також кермо з функцією підігріву.

Клієнти, які готові замовити шкіряні спортивні сидіння Recaro можуть обрати один з трьох кольорів - червоний (Show Stopper Red), темно-синій (Midnight Blue) або чорний (Ebony).

Очікується, що новий Mustang отримає покращену динаміку завдяки вдосконаленому 5-літровому двигуну V8, який видаватиме 450 к.с., і нової 10-ступінчастою АКП.

Новий Ford Mustang буде продаватися в Європі з великою кількістю технологій допомоги водієві, серед яких система передаварійного гальмування з системою виявлення пішоходів. Вони призначені для зниження небезпеки і, в деяких випадках, навіть пом'якшення лобового зіткнення з іншими транспортними засобами та пішоходами.

Вперше Mustang пропонується з системами адаптивного круїз-контролю і оповіщення про скорочення дистанції між автомобілями, а також з системою попередження про схід зі смуги і системою збереження смуги руху.

Новий Ford Mustang надійде на європейський ринок вже у 2018 році.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист