FORD MUSTANG ПЕРЕТВОРИЛИ НА ГОДИННИК

Компанія Ford знайшла новорічний подарунок для справжніх шанувальників автомобілів: годинники ручної роботи, зібрані з деталей, які в минулому житті були частиною легендарних спорткарів Ford Mustang.

Ідея перетворити старі Ford Mustang на годинники народилася у данців Крістіана Міга (Christian Mygh) і Джонатана Камструпа (Jonathan Kamstrup). Тепер вони разом прочісують автозвалища по всьому світу в пошуках автомобілів, із яких можна зробити унікальний годинник вартістю від $1 495.

Для справжніх фанатів Ford Mustang заснована Мігом і Камструпом компанія REC Watches готова виготовити навіть абсолютно новий годинник повністю із запчастин, наданих замовником. Наприклад, чемпіон світу з дрифту Он Гіттін-молодший носить годинник, у виробництві яких використовувалися вуглеволоконні деталі кузова його Ford Mustang RTR потужністю 700 кінських сил, на якому він виступає в World Drift Series.

Аби переконатися, що історія автомобіля дійсно буде зображена в створюваних годинниках, творці REC Watches старанно відновлюють життєвий шлях кожного авто. Вони спілкуються з попередніми власниками, збирають історії та фотографії з минулого життя машини, які лягають в основу унікального відео, що йде «в комплекті» з годинником. 

На кожному годиннику вказується ідентифікаційний номер автомобіля (VIN) і рік його випуску. Дизайн годинників показує дух спорткара і навіть повторює елементи, характерні для класичного Ford Mustang. Індикатор заряду батареї виглядає, як покажчик рівня палива, а стрілки і сам циферблат виконані в стилі канонічної приладової панелі автомобіля. Якось у Швеції годинникарям вдалося знайти справжній скарб – модель 1966 року кольору Raven Black (воронячого крила). Вона покладена в основу лімітованої колекції P51-04, до якої увійшло 250 годинників.

Ford Mustang, виробництво якого було запущено в 1964 році, названий на честь винищувача часів Другої світової війни. Радикальний стиль і динамічні характеристики моментально зробили автомобіль класикою. Статус автомобіля-суперзірки підтвердився після його появи у фільмі «Булліт» 1968 року, головну роль в якому зіграв Стів Макквін, а також після цілої низки пісень, присвячених легендарному авто.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист