FORD ІНТЕГРУЄ ДОДАТОК WAZE У ВЛАСНУ МУЛЬТИМЕДІЙНУ СИСТЕМУ SYNC 3

На виставці CES 2018, яка цього тижня проходить у Лас-Вегасі, Ford і Waze, розробник однойменного безкоштовного соціального навігаційного додатка для мобільних пристроїв, оголосили про те, що додаток було адаптовано для автомобілів Ford із мультимедійною системою SYNC 3.

Завдяки інтеграції з Ford SYNC AppLink, користувачі Waze зможуть виводити актуальну інформацію про дорожню ситуацію та маршрути безпосередньо на сенсорний екран платформи SYNC 3 і керувати функціями додатка за допомогою голосових команд.

Повна інтеграція означає, що клієнти Ford зможуть просто підключити свої смартфони зі встановленим додатком Waze до USB-порту в своїх авто, після чого Waze буде відображати інформацію на великому 8-дюймовому сенсорному екрані автомобіля. Додаток також буде синхронізуватися з автомобільною аудіосистемою. Серед опцій, які тепер будуть доступні власникам автомобілів Ford, функція Talk to Waze, що дозволяє керувати додатком за допомогою голосових команд, і функція підтримки маршруту на транзитній смузі з розрахунком часу прибуття.

Waze дозволяє водієві отримувати інформацію для побудови оптимальних маршрутів і актуальні дані про дорожню ситуацію: додаток збирає й обробляє відомості про умови на дорозі, що надходять від самих користувачів. Водієві потрібно просто ввести пункт призначення й рухатися маршрутом з увімкненим додатком, і він автоматично передаватиме актуальні дані іншим користувачам Waze. При цьому будь-який водій може самостійно попереджати про зміни дорожніх умов, зокрема повідомляти спільноту користувачів про раніше не виявлені аварії, небезпечні фактори чи зміни маршруту.

За допомогою Waze водії можуть об'їхати затори, обрати альтернативні маршрути або дізнатися розрахунковий час прибуття до пункту призначення.

Користувачі можуть навіть допомогти один одному заощадити на пальному – під час руху вони можуть обмінюватися інформацією про заправні станції з найвигіднішими цінами.

Вже протягом найближчих декількох тижнів використовувати Waze за допомогою 8-дюймового сенсорного екрана автомобіля можна буде на всіх автомобілях Ford 2018 модельного року, обладнаних системою SYNC 3 версії 3.0 або вище. Функціонал Waze може бути доступний і для інших автомобілів Ford, оснащених SYNC 3, після оновлення прошивки через бездротовий зв'язок або USB.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист