FORD FIESTA СТАВ НАЙПОПУЛЯРНІШИМ АВТОМОБІЛЕМ У ЄВРОПІ У БЕРЕЗНІ

Згідно з проведеним компанією Ford аналізом галузевих даних, у березні 2017 р. Ford Fiesta став найпопулярнішим автомобілем у Європі.

У березні покупці придбали 47 000 автомобілів Fiesta, що на 12% перевищило результати минулого року і дозволило йому наздогнати найпопулярніший пасажирський автомобіль у регіоні — Volkswagen Golf.

Майже 70% автомобілів Fiesta, проданих у березні, були моделями з високими технічними характеристиками. Зокрема 17% становили продажі серії з найвищою комплектацією Titanium. Продажі Fiesta посприяли різкому зростанню кількості зареєстрованих нових автомобілів у Європі: рекордний березневий результат становив 1,93 мільйона, перевищивши торішній показник на 10,8%. Тож наразі Європа обігнала США і стала другим у світі регіоном за кількістю зареєстрованих нових автомобілів.

Усього в березні компанія Ford продала 199 900 автомобілів (на 14% більше, ніж минулого року), з них 156 200 — пасажирські авто (на 16% більше, ніж торік). Таким чином компанія Ford стала другим найпопулярнішим брендом автомобілів у Європі з загальною часткою на ринку транспортних засобів 9,2%.

Серед п’яти найбільших європейських ринків продажу автомобілів — Німеччини, Великої Британії, Франції, Італії та Іспанії — найзначніше зростання продажів Fiesta спостерігалося в Іспанії: на 97% більше, ніж у березні минулого року. У Італії продажі Fiesta зросли на 21%, а в Німеччині — на 18%, якщо порівнювати з минулим роком. У Великій Британії, де Fiesta завжди залишався одним із найпопулярніших авто, продажі зросли на 8%. В Угорщині, Чехії, Данії, Румунії, Швейцарії та Нідерландах також зафіксоване значне зростання кількості реєстрацій нових Fiesta.

Цілком нова Fiesta Active кросовер і Ford Fiesta ST нового покоління в комплектації з новим 200-сильним трициліндровим двигуном EcoBoost з робочим об’ємом 1,5 літра надійдуть у продаж на початку 2018 р.

Окрім нових технологій допомоги водієві та функцій зв’язку, які можна знайти у європейських малогабаритних авто, у новому FordFiesta вперше буде представлено покращену систему виявлення пішоходів Pedestrian Detection, яка допоможе запобігти зіткненням уночі, та першу систему Ford для активної допомоги під час паркування Active Park Assist, яка самостійно активує гальма для уникнення ударів на низькій швидкості під час автоматичного паркування.

Серед найсучасніших силових агрегатів — відзначений численними нагородами бензиновий двигун EcoBoost з робочим об’ємом 1,0 л і потужністю 140 к. с., а також 120-сильний 1,5-літровий дизельний TDCi, перший потужний дизельний силовий агрегат на автомобілі Fiesta.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист