FORBES НАЗВАВ МАКСА БАРСКИХ МУЗИЧНИМ ПОСЛОМ УКРАЇНИ

Фото: Карина Дмитриева

Українська музика стає об'єктом уваги іноземних медіа. Оглядач Forbes US відвідав концерт Макса Барських в Сан-Франциско в легендарному клубі DNA Lounge, після чого назвав українця одним з найгарячіших артистів на сучасній поп-сцені.

Журналіст вважає музику Барських поп-мейнстрімом, який Україна може сміливо експортувати далеко за свої межі і домогтися музичної експансії на західний ринок, як це сталося на початку нульових з гуртом "t.A.T.u". Самого ж Макса називає дипломатом від музики, здатним прорвати "залізну завісу», що стоїть між східноєвропейськими музикантами і рештою світу.

Про те, з якими ж враженнями та емоціями репортер залишився після американського шоу Макса Барських і які теми в інтерв'ю з артистом його цікавили - читайте в матеріалі Turn It Up: Max Barskih And Ukrainian Pop Diplomacy на офіційному сайті Forbes US:

https://www.forbes.com/forbes/welcome/?toURL=https://www.forbes.com/sites/stephanrabimov/2018/06/14/turn-it-up-max-barskih-ukrainian-pop-diplomacy/&refURL=&referrer=#73c0f324418f 

Нагадаємо, що Макс Барських відвідав з гастролями США і Канаду в рамках свого першого світового туру. На черзі - Великобританія, Німеччина, Ірландія та інші країни.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист