ФЕСТИВАЛЬ ОЛЕГА СКРИПКИ ПОВЕРТАТИМЕ МІЖНАРОДНИЙ СТАТУС

Етно-фестиваль «Країна Мрій» почав підготовку до нового сезону. Планується, що у 2017 році фестиваль відбудеться на території музею «Пирогово».

«Ми хочемо повернутися в «Пирогово», тому що з усіх трьох майданчиків, на яких ми робили «Країну Мрій» в Києві, «Пирогово» - це наймасштабніший майданчик традиційних народних свят і фестивалів. Це «пригодоване місце» і воно нам сподобалося. Єдина була у нас проблема, що у цього місця зависока орендна плата. Майданчик належить державі, і їй треба було сплатити дуже дорого. Але у нас є ідеї, партнери та амбіції. Ми хочемо повернутися в «Пирогово», і сподіваюся, що з нашими глядачами ми побачимося на цьому великому комфортному майданчику. Знову ж таки, у нас є амбіції повернути «Країні Мрій» міжнародний статус, і запросити іноземних виконавців. Уже є французькі та угорські масштабні проекти, які мають всі шанси стати частиною нашої фестивальної програми 2017-го року», - розповів Олег Скрипка в ефірі чарту #Селекція на «Джем ФМ».

Нагадаємо, у 2016 році фестиваль «Країна Мрій» відбувся на київський ВДНГ у рамках музичного фестивалю Atlas Weekend. Тоді у його програмі виступили: «ДахаБраха», «Астарта», «Перкалаба», Діля, Христина Соловій, The Doox, Rock-H, Joryj Kłoc та інші артисти.    

  

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист