ЕКСПЕРТИ ОБРАЛИ ДЛЯ ВИСТУПУ НА «БАНДЕРШТАТІ» МУЗИКАНТІВ З ТЕРНОПОЛЯ

Група «Ті, що падають вгору» виступить на Головній сцені фестивалю «Бандерштат», що відбуватиметься у Луцьку з 4 по 6 серпня.

З 10 травня по 10 червня «Бандерштат» разом із радіочартом #Селекція приймав від молодих музикантів заявки на участь у фестивалі. До оргкомітету надійшло більше двохсот листів від груп, які бажають презентувати свою творчість на одному з найавторитетніших фестивалів України. 

З отриманих заявок організатори конкурсу відібрали 25, на їх думку, найкращих гуртів. У списку претенденти були розсортовані, як кандидати виступити на двох сценах: Urban і Тихій.

Urban: Roll Models, Fatshow Dogs, Dash, Motanka, After Ego, ONE LIGTH INSIDE, Embrace The Value, KRICHUSS, MIDDLE FINGER, Шатур-Гудур, Four Leaf Clover, Ефект Метелика.

Тиха: Марина Круть, Біла Вежа, Jazzforacat, Ті, що падають вгору, Cardiomachine, Fireplace, BeTwins, DRAMA QUEEN, Циферблат, CHEROKEY, Дзвони Сонця, SEMMAR, Брудні.

Список з двадцяти п’яти груп отримали музичні експерти чарту #Селекція, більшість з яких проголосували за групу «Ті, що падають вгору», яка отримала можливість презентувати свою музику на Головній сцені фестивалю «Бандерштат».

Найближчим часом на сайті фестивалю розпочнеться голосування публіки, під час якого 24 групи змагатимуться за можливість виступити на Urban і Тихій сценах. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист