ЕКСКЛЮЗИВ! ALEKSEEV: «СПОДІВАЮСЯ, «ЄВРОБАЧЕННЯ» ПОЗНАЙОМИТЬ НАС З БАТЬКОМ

Головним героєм свіжого номера журналу «Отдохни!» cтав найромантичніший український співак з унікальним голосом, представник Білорусі на конкурсі «Євробачення-2018» ALEKSEEV!

Ім'я ALEKSEEV асоціюється з гучними хітами, вражаючими відео-історіями і високотехнологічними перфомансами. Всього за три роки артист пройшов шлях від вокаліста студентської групи до кумира: верхні щаблини радіо-чартів, десятки знакових музичних нагород, аншлагові концерти в більш, ніж 20 країнах, дебютний альбом і міжнародне турне на його підтримку, сотні тисяч прихильників по всьому світу.

Минулого місяця виконавець переміг у фіналі Національного білоруського відбору на конкурс «Євробачення-2018», підкоривши англомовним хітом «Forever», а також унікальною постановкою, ставши абсолютним лідером голосування.

Вперше ексклюзивно для «Отдохни!» ALEKSEEV відверто розповів про те, як пройшло його дитинство і юнацькі роки без батька, і про надію зустрітися з ним завдяки «Євробаченню».

«Рідний батько мене не виховував. Ми не спілкуємося. Але я не можу сказати, що ріс не в повній сім'ї ... Турботу я отримував від мами і її сестер, чоловіче виховання - від чоловіка моєї тітки, який замінив мені батька. До речі, він наполовину білорус ... », - поділився ALEKSEEV. - «Я майже нічого про батька не знаю. Сподіваюся, що він побачить мене на "Євробаченні", яке дивиться вся Європа, і цей конкурс нас познайомить ».

Також артист розповів про те, як проходить його підготовка до конкурсу і про роботу над концертним номером. Зараз ALEKSEEV знаходиться в промо-турі перед «Євробаченням» і вже встиг відвідати столицю Азербайджану. У Баку виконавець зустрівся з переможцем "Євробачення - 2011" Ельдаром Гасимова, відвідав пам'ятник великого артиста Мусліма Магомаєва і провів аншлаговий концерт. Незабаром ALEKSEEV відправиться з виступами в Голландію, Литву, Іспанію, Великобританію, Естонію, Молдову та Ізраїль.

Інтерв'ю ALEKSEEV про особисте, тонкощах підготовки до конкурсу «Євробачення-2018», пристрасті до футболу та багато іншого - у свіжому випуску журналу «Отдохни!».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист