ПРАВИЛА АКЦІЇ «Джем ФМ та фестиваль ЗАХІД»

ПРАВИЛА АКЦІЇ «Джем ФМ та фестиваль ЗАХІД»

1.Організатори Акції «Джем ФМ та фестиваль ЗАХІД »

1.1. Організаторами Акції «Джем ФМ та фестиваль ЗАХІД» (далі Акція) є радіостанція Джем ФМ (ТОВ ТРК "Золоті ворота"). Місце знаходження: 04080, Україна, м. Київ, вул. Кирилівська 104а.

1.3. Мета Акції – збільшення слухацької аудиторії радіостанції Джем ФМ, підтримка позитивного іміджу радіостанції.

2. Участь в Акції

2.1. Стати учасниками Акції мають право дієздатні громадяни України, які досягли 18 років, яким присвоєно ідентифікаційний номер платника податків.

2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь – працівники Організаторів Акції та їхні близькі родичі.

3. Тривалість Акції

3.1. Період проведення Акції: з 10.07.2017 р. по 17.07.2017 р. включно.

3.2. Акція проводиться на сторінці Джем ФМ у фейсбук  https://www.facebook.com/JAMFM.Ua/videos/1432712486774916/?permPage=1 .

4. Порядок проведення Акції.

4.1. Для участі в акції слухачі повинні підписатися на сторінки Джем ФМ / JAM FM та фестиваль ЗАХІД.

4.2. Поставити лайк запису та розмістити його на своїй сторінці  https://www.facebook.com/JAMFM.Ua/videos/1432712486774916/?permPage=1

4.3. Написати у коментарях, на яку групу слухачі чекають найбільше!

4.4. Переможці акції визначаються за допомогою random.org 17 липня о 16:00.

5. Оприлюднення результатів Акції.

5.1. Імена Переможців Акції визначаються random.org у понеділок 17 липня о 16.00 під час проведення Акції додатковою публікацією у группі. Рішення про усіх Переможців Акції, є остаточними і оскарженню не підлягають.

6. Подарунок Акції.

6.1. Подарунок – 2 квитка на фестиваль Захід (електронні квитки).

7. Порядок і терміни отримання Подарунків Акції переможцями.

7.1. Подарунок вручається радіостанцією Джем ФМ (ТОВ ТРК "Золоті ворота") – електронні квитки будуть надіслані переможцю акції на електронну пошту.

7.2. Податковим агентом зі плати ПДФЛ та інших податків відповідно до вимог діючого податкового законодавства є радіостанція Джем ФМ (ТОВ ТРК "Золоті ворота").

8. Порядок та умови отримання подарунків учасниками Акції

8.1. Організатор зобов’язується надати Переможцю подарунок у разі перемоги.

8.2. Право на отримання Подарунку зберігається за Переможцем виключно протягом 30 днів від дня проведення акції.

8.3. Для отримання Подарунка Учасник зобов'язаний звернутися до Організатора у робочий час та надати копію паспорту та ідентифікаційного коду.

8.4. Всі подарунки Акції не підлягають обміну на будь-який еквівалент, в тому числі на грошовий.

8.5. Суми подарунків не сумуються та повинні буди використані до вказаного дня на кожному з подарунків.

9. Інші умови.

9.1. Беручи участь в Акції, її учасники дають згоду на використання їхніх персональних даних при оголошенні переможця на сторінці Джем ФМ у фейсбук, а також використовувати власні персональні дані у будь-який інший спосіб, що не суперечить законодавству України.

9.3. Організатор залишає за собою право відмовити у видачі Подарунку, якщо Переможець не досяг 18 років, в тому числі, у разі ненадання Переможцем документів, вказаних в п. 8.3. цих Правил.

9.4. Організатори не несуть  зобов’язання щодо відшкодування будь-яких витрат учасника, в тому числі транспортних, телефонних, які понесені учасником під час участі в Акції та у зв’язку з використанням подарунків Акції.

9.5. Організатори не несуть відповідальність за неотримання Переможцем Подарунку  з причини зазначення ним неправильної та/ неповної інформації, яку необхідно вказати для отримання Подарунку;

9.6. Організатор не несе відповідальності за несправності / пошкодження засобів, устаткування і агрегатів зв'язку, відсутність телефонного зв'язку та інших засобів зв'язку, що використовуються під час проведення Акції, в тому числі за збої під час експлуатації, та за дії та роботу операторів зв'язку і якість наданих ними послуг , та / або дії будь-яких третіх осіб.

9.7. Організатор залишає за собою право не допустити до участі у Акції «Джем ФМ та фестиваль ЗАХІД» і отриманню подарунків, виграних у цій Акції, тих осіб, які вже ставали переможцями-призерами в Акціях / конкурсах / вікторинах радіо Джем ФМ, що проводилися раніше Організатором, або багато разів брали участь в Акціях / конкурсах / вікторинах радіо Джем ФМ всупереч встановленим Правилам.

9.8. Офіційна версія цих Правил публікується на сайті https://radioclub.ua/radio/jamfm . Ці Правила можуть бути змінені та / або доповнені Організаторами Акції протягом всього періоду проведення Акції. Такі зміни та/або доповнення набирають чинності з моменту опублікування на Сайті.

9.9. Для уточнення будь-якого з пунктів цих Правил Учасник може звернутися за телефоном Організатора (044) 377-55-95.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист