ДВОЄ ЧЕМПІОНІВ СВІТУ ХОЧУТЬ БИТИСЯ З ЛОМАЧЕНКОМ

Чемпіони світу з боксу в легкій вазі Майкі Гарсія та Роберт Істер прагнуть зустрітися із Василем Ломаченком, повідомляє Укрінформ.

Володар титулу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у легкій вазі (до 61,2 кг) Майкі Гарсія та чемпіон світу IBF (Міжнародної боксерської федерації) Роберт Істер проведуть об'єднавчий бій 28 липня. Обидва американця вже висловили бажання, у разі перемоги у цьому поєдинку, зустрітися із українцем Василем Ломаченком, який володіє поясом WBA (Всесвітньої боксерської асоціації).

"Єдиний бій, який мав сенс, це об'єднання поясів, а єдиним доступним боксером був Роберт Істер. Він чемпіон і його треба перемогти. Але протягом минулого року багато говорили про можливий поєдинок з Ломаченком. Якщо я виграю у Істера, я б хотів об'єднати пояси, у цьому випадку має сенс тільки бій з Василем", – сказав Гарсія.

"Ломаченко та Гарсія – два найсильніших хлопця у легкій вазі. З обома я хотів би провести бій. Хто зустрінеться з українцем ми з Майкі обговоримо у рингу", – сказав Істер.  

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист