DS AUTOMOBILES ШУКАЄ ПАРТНЕРІВ У КИЄВІ

Три роки тому - 1 червня 2014 року - була заснована нова французька автомобільна марка преміум-класу - DS Automobiles. Вперше автомобілі під брендом DS дебютували восени 2014 року на Паризькому Автосалоні. Хоча в цілому історія DS налічує вже понад 60 років: перший автомобіль DS з'явився в 1955 році. Цей автомобіль був настільки значущим для всього світу, що навіть увійшов до трійки призерів конкурсу «Кращий автомобіль ХХ століття».

Під час створення бренду DS для нього був обраний девіз «Інноваційна розкіш з Парижа». Крім сучасних двигунів THP (бензин) і BlueHDi (дизель), які отримали такі сучасні технології, як безпосереднє уприскування палива, турбонаддув, система «стоп-старт», автомобілі DS також оснащуються безліччю високотехнологічних систем та функцій, наприклад: система моніторингу "сліпих зон" дзеркал заднього виду, висувний дисплей перед очима водія та ін.

Разом з тим, DS 7 CROSSBACK отримав автопілот DS CONNECTED PILOT для руху по трасі; систему нічного бачення DS NIGHT VISION; активну підвіску DS ACTIVE SCAN SUSPENSION. Новий автомобіль стане першою моделлю групи PSA, де буде використаний гібридний привід DS E-TENSE: бензиновий мотор для приводу передніх коліс; електромотор для задніх коліс; акумулятор з можливістю підзарядки від побутової мережі. В результаті DS 7 CROSSBACK з гібридною системою DS E-TENSE дозволяє одну частину шляху (до 60 км) проїжджати за допомогою електромотора, а іншу частину шляху, використовуючи максимальну потужність в 270 к.с.

Успіх Марки DS, якій всього три роки, був би неможливий без надійних і сильних партнерів. Йдеться і про постачальників різного устаткування і про компанії, які представляють марку в різних країнах.

У зв'язку з цим, ТОВ «Пежо Сітроен Україна» оголошує про пошук кандидата в дилери марки DS в місті Києві. Ми розшукуємо партнерів, які зможуть представити преміальну марку. Зацікавлені бізнес партнери можуть направити презентацію з описом Підприємства та пропозицією щодо розміщення автоцентру DS на адресу oleg.pikar@mpsa.com до 31.08.2017 р.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист