ДО УКРАЇНИ ЙДУТЬ МОРОЗИ

фото:vgolos.com.ua

В Україні в найближчу добу стане прохолодніше, місцями пройдуть сильні снігопади, очікується ожеледиця, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 19 грудня, в північних і більшості центральних областей країни очікується помірний сніг, а вночі в Чернігівській і Київській областях - сильний сніг, в західних областях місцями невеликий сніг; на решті території без опадів.

На дорогах країни, крім півдня та сходу, ожеледиця. Вітер північно-західний, на Лівобережжі країни - південно-західний, 7-12 м/с; вночі та вранці у західних та північних областях місцями пориви 15-18 м/с, хуртовини.

Температура протягом доби 0-5° морозу, в Карпатах і Прикарпатті 3-8° морозу; в південних і східних областях від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві, 19 грудня, вночі очікується сильний сніг, вдень - помірний сніг, заметіль. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі, вранці пориви 15-18 м/с. Температура протягом доби 2-4° морозу.

В Україні, 20 грудня, крім південної частини, очікується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 3-9° морозу, вдень 0-5° морозу; в південних і східних областях вночі 0-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У Києві, 20 грудня, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 5-7°, вдень 2-4° морозу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист