Дмитро Сисоєв став музичним продюсером для молодої співачки YALLA Артистка представляє нову пісню "Прощавай" з EP-альбому "Не скучила"

У 2024 році музикант Дмитро Сисоєв (OMUT) розпочав співпрацю з молодою співачкою YALLA. Артисти плідно працюють над створенням дебютного EP-альбому виконавиці «Не скучила». Сьогодні YALLA радує своїх прихильників новим музичним релізом "Прощавай", який увійшов у платівку. 

«Я вдячна  Дмитру Сисоєву, він став для мене важливою людиною у моїй творчості - виступив музичним продюсером. Пісня «Прощавай» стала третім етапом у цій емоційній трилогії, що розповідає історію першого розчарування в коханні.», - відмічає YALLA. 

За словами артистки, у музичній композиції  YALLA веде слухачів через важкі моменти прощання та самопізнання. Під керівництвом музичного продюсера Дмитра Сисоєва та звукового продюсера Євгена Запотєєва, трек вибухає емоціями та силою, яка залишить слухачів захопленими.

EP-альбом "Не скучила" не просто набір окремих пісень - це трилогія, яка переплітається у єдину історію пережитих емоцій та відкриттів. Кожна пісня пронизана глибоким меседжем, який залишає відбиток в серцях слухачів.

Музичний аранжувальник Віталій Цимбал вдало підкреслив емоційність та потужність кожного треку, доповнюючи тим самим творчий внесок YALLA.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист