CRAFT BEER FEST ПОВЕРТАЄТЬСЯ

1 та 2 вересня на території ВДНГ відбудеться наймасштабніший в Україні фестиваль крафтового пивоваріння. В одному місці буде представлено більш ніж 40 пивоварень та понад 100 сортів пива.

Craft Beer Fest - це територія авторського пива, де пивовари запропонують свої найкращі зразки пива й здивують пивними експериментами. Якщо раніше ви не чули про крафтове пиво або не куштували експериментальні сорти - це чудова можливість розширити своє уявлення про пивоваріння. Головна мета заходу - об'єднати пивоварів з усієї країни і представити гостям фестивалю справжній крафт.

Протягом двох днів відвідувачі заходу зможуть спробувати рекордну кількість сортів хмільного напою, познайомитися з пивоварами, дізнатися про тенденції пивоваріння, взяти участь у пивній екскурсії, конкурсах, майстер-класах та змаганнях.

Підігрівати будуть не лише пінні напої та гарний настрій друзів, але й зіркові діджей-сети. Для відпочинку передбачені лаунж-зони, фудкорти - для гастрономічного задоволення, а для душі – улюблене пиво!

Інтрига заходу - темне пиво з дуріаном та пивна йога для кмітливих. Змініть свій погляд на пінне! Спробуйте крафтові сорти від міні-пивоварень з усієї України. Зустрічаємося у перші дні осені на ВДНГ.

1 та 2 вересня на ВДНГ, павільйон №3, проспект Академіка Глушкова, 1. Фестиваль працює з 12:00 до 23:00. Не пропустіть!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист