ЦІКАВІ ПОДІЇ ЯКИМИ МОЖНА РОЗБАВИТИ ВІКЕНД, ЩОБ ТОЙ СТАВ МАКСИМАЛЬНО НАСИЧЕНИМ

Грудень подарував нам справжню зимову казку, але тепер хочеться її продовжити. І цими вихідними є чимало цікавих подій якими можна розбавити вікенд, щоб той став максимально насиченим.

Зимова Країна

ВДНГ

8 грудня – 10 березня

Вхід вільний

Великий парк міських розваг “Зимова Країна на ВДНГ” відкрився минулого тижня. За останні роки він встиг стати одним з символів зими та київських новорічних свят. Головна мета, яку ставили собі організатори — однаково цікаве дозвілля і для дітей, і для дорослих. Тут є відкрита ковзанка, тюбінгові гірки, Резиденція Діда Мороза, новорічний ярмарок “Корпорація подарунків” та багато іншого. На фабриці ялинкових прикрас можна створити власну іграшку, а у Країні роботів потанцювати з гостем з майбутнього. Відпочити та випити чогось гаряченького можна на фудкорті, оформленому в українському стилі.

 

Winterra. Легенда казкового краю

ВДНГ

14-16 грудня

320-2499 грн./Придбати квитки

Цьогорічна казка від Костянтина Томільченка та Олександра Братковського розповість історію хлопця, який напередодні свят загубив молодшого брата в холодному краї Вінтерра. Йому доведеться пережити безліч пригод та небезпек, аби врятувати малого. Нова вистава перейняла все найкраще від попередніх проектів “Вартові Мрії” та “Дім Таємничих Пригод” .На глядачів чекає казкова атмосфера, неймовірні спецефекти та чудова хореографія Cirque du Soleil!

 

ІСТОРІЇ КОХАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛИХ

Будинок офіцерів

14 грудня, 19:00

150-450 грн./Придбати квитки

Вистава у жанрі кабаре-комедії. Шість новел за мотивами твору польського драматурга Збігнєва Ксёнджіка. Режисер-постановник: заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жила. Виставу поставлено на двох мовах — українською та російською. «Історії кохання для дорослих» — це відверті розмови на інтимні теми. Вона змусить глядача не тільки сміятися до сліз, але і задуматися про те, що відбувається в його житті і сім'ї. У головних ролях — метри української сцени: народні артисти України: Олексій Вертинський, Людмила Смородина і Анатолій Гнатюк та популярний співак Валерій Харчишин. Вистава — акторський дебют відомого українського бізнесмена, письменника та драматурга Гаріка Корогодського.

 

Вагоновожатые

Atlas

16 грудня, 20:00

440-990 грн./Придбати квитки

Ніщо не рятує від холоду краще за танці! Гурт Вагоновожатые виступить цими вихідними у Києві з новим альбомом “Референс”. Під час концерту хлопці випромінюють потужну енергетику, а їх електронні сети пронизують залу похмурою пульсуючою вібрацію, вводячи публіку в стан трансу. Учасники гурту – досвідчені музиканти, які точно знають, як працювати з мелодією та слухачем, аби нікого не залишити байдужим. Антон Слєпаков – екс-учасник альтернатив-панк гурту "І друг мой грузовик", Валентин Панюта раніше був гітаристом банди Lюк, а Станіслав Іщенко – вихідець з донецького джаз-рок колективу DOK.

 

Без Обмежень

Київський Палац Спорту

18 грудня, 19:00

390-790 грн./Придбати квитки

Без Обмежень вирушають у великий український тур з презентацією нового альбома "Буду з тобою"! Звичайно, що хлопці виступлять у Києві! Нова платівка стала четвертим офіційним релізом гурту, але їх дискографія недостатньо передає їх працездатність. Насправді, Без Обмежень випустили близько 40 синглів, величезну колекцію відео, кілька саундтреків до фільмів, та навіть заспівали власний спортивний гімн для українських футболістів. Без Обмежень створюють потужну музику, просякнуту позитивною енергією та дружньою атмосферою. Не пропустіть!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист