Чому бу iPhone 12 Pro Max - це найкраще рішення в середньому ціновому аспекті

В даний час у середньому сегменті представлена ​​величезна кількість цілком непоганих смартфонів. Однак вони завжди сильно поступатимуться флагманам. Це стосується продуктивності, можливостей зйомки, якості матеріалів корпусу тощо. Іноді виробники намагаються покращити якісь одні характеристики своїх смартфонів, на шкоду іншим. Тому купівля середньобюджетного смартфона є компромісом.

Звичайно, багатьом користувачам цілком достатньо можливостей, які надають смартфони середнього класу. Однак, якщо у вас вимоги до гаджета високі, наприклад, ви хочете, щоб воно не просто виконувало свої завдання, але і викликало позитивні емоції, краще віддати перевагу флагману, що був у використанні, такому як iPhone 12 Pro Max.

На щастя, в даний час можна придбати бу смартфон Apple з гарантією і абсолютно без ризику купити неякісний пристрій. Наприклад, чудовим вибором є магазин BigMag, на який веде це ссылка.

Чому варто купити iPhone 12 Pro Max бу

Айфон 12 Про Макс бу хоч і був випущений кілька років тому, залишається флагманом, який за рядом параметрів значно кращий за нові Android смартфони середнього класу. Як приклад наведемо лише кілька важливих плюсів даного смартфона Apple:

•    більш якісна камера, яка має хорошу оптику, якісну стабілізацію, лазерний далекомір для точного фокусування та ін;
•    якісні, дорогі матеріали корпусу, завдяки чому смартфон приємно тримати у руках;
•    висока продуктивність завдяки якісному, потужному залізу та чудовій оптимізації програмного забезпечення;
•    великий 6,7-дюймовий OLED-дисплей;
•    наявність "флагманських" опцій, таких як бездротова зарядка, Face ID, True Tone, камера телефото та ін;
•    стабільна, функціональна та безпечна операційна система iOS.

Крім того, покупка iPhone 12 Pro Max буде вигідна з економічної точки зору, так як уживаний смартфон Apple повільніше втрачає свою вартість. Через рік після покупки його можна продати, і повернути практично всі витрачені на нього гроші, щоб доплатити та купити новішу модель.

Де придбати iPhone 12 Pro Max бу

Щоб захистити себе від можливих ризиків, бу Айфон 12 Про Макс краще в надійному магазині з хорошою репутацією і великою історією. Відмінним рішенням є БігМаг, який відповідає всім цим вимогам. На кожен уживаний смартфон надається гарантія, а також можливість замінити або повернути товар протягом 14 днів.

Крім того, магазин має низку інших переваг:

•    кожен бу Айфон перед продажем проходить суворий контроль якості;
•    iPhone 12 Pro Max бу надаються в повній комплектації та з рідною коробкою;
•    можливість оформити розстрочку, у тому числі безвідсоткову строком до 6 місяців;
•    наявність кількох магазинів у великих містах, включаючи Київ, дозволяє отримати покупку самовивозом;
•    Великий асортимент дозволяє вибрати колір або об'єм пам'яті смартфона.

Крім того, у BigMag демократичні ціни та часто діють щедрі знижки. Тому не пропустіть можливість стати власником iPhone 12 Pro Max бу на вигідних умовах!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист