«ЕПІЦЕНТР» ВІДСВЯТКУВАВ 15 ЗІРКОВИХ РОКІВ!

Днями компанія «Епіцентр К» завершила реконструкцію свого першого магазину мережі на вул. Братиславській, 11 та з розмахом відсвяткувала свій 15-річний ювілей!

На церемонію відкриття оновленого торговельного центру завітали Катерина Бужинська, Анна Завальська, Наталка Карпа, Анна Добриднєва, Неля Шовкопляс та Сергій Конюшок!

Відомі співаки, спортсмени і телеведучі влаштовували конкурси, майстер-класи та сюрпризи для усіх відвідувачів.

Ось наприклад, ведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс продемонструвала свою майстерність у розписі різдвяних пряників.

Анна Завальська (дует «Алібі»)  взяла участь у майстер-класі з розпису ялинкових прикрас.

Співачка та заслужена артистка України Наталка Карпа провела майстер-клас з вибору парфумів та косметики.

Разом із українським стронгменом Сергієм Конюшком усі бажаючі спробували себе у силовому екстримі.

Співачка Анна Добриднєва  продемонструвала комплекс вправ із ранкової зарядки.

Народна артистка України Катерина Бужинська разом із покупцями та відвідувачами прямо у торговому залі запалила велику святкову зірку до ювілею компанії!

Відзначається, що після реконструкції площа торгового центру зросла майже втричі - до 37,2 тис. м2, а кількість паркомісць подвоїлася – до 640.


 

Крім цього, була здійснена реконструкція дороги на вулиці Івана Микитенка, прокладені  тротуарні доріжки, змінено вуличне освітлення на сучасні LED-лампи, а також відремонтовано каналізаційний колектор.

В самому торговому центрі з'явилися концептуальні магазини, салони та галереї, магазини косметики, парфумерії та ще багато чого іншого! 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист