«БУМБОКС» ВИПУСТИТЬ «ДОРОЖНІЙ» АЛЬБОМ

У серпні група «Бумбокс» оприлюднить міні-альбом «Голий Король», на якому будуть видані 6 пісень: «Колишня», «Голий Король», «Болельщик», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо» (в дуеті з групою O.Torvald) та акустична версія пісні «Люди» в якості бонус-трека.

Заглавний трек «Голий Король» 25 травня було ексклюзивно представлено в ефірі шоу «Клюєвська+Стасов» на «Джем ФМ».

Після випуску нового міні-альбому музиканти вирушать в тур Україною на його підтримки. Наразі анонсується 21 концерт. Турне розпочнеться 7 вересня у Чернівцях і закінчиться 18 листопада великим шоу у столичному Палаці Спорту.

«Здебільшого я написав нові пісні в літаках, або в автобусах. Так було з альбомом «Термінал Б», тоді ми багато часу проводили в залах очікування, зараз більше в турових автобусах. Коли wi-fi немає, і телефон сів, якраз починається час для того, щоб подумати. Кажуть, що це можна використати з користю і займатися спортом, але мені подобається шукати якісь рими. Ідеї пісень виникли, і їх доопрацювання відбулося саме в дорозі», - розповів фронтмен групи «Бумбокс» Андрій Хливнюк.  

Очікується, що «Бумбокс» вперше виконає пісні альбому «Голий Король» на фестивалі Atlas Weekend, що стартує на київській ВДНГ 28 червня.

16 червня в українському чарті #Селекція пісня «Колишня» групи «Бумбокс» займала 2 місце.

Результати українського чарту #Селекція формуються на основі опитування авторитетних музичних експертів: продюсерів, промоутерів, режисерів, журналістів і фахівців фм-радіостанцій України.  

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист