БРИТАНКА ВИГРАЛА ПОНАД ПІВМІЛЬЙОНА, ПОСТАВИВШИ НА КЛУБИ "З КРАСИВИМИ НАЗВАМИ"

Британка виграла понад півмільйона, поставивши на клуби "з красивими назвами". 59-річна мешканка міста Шепі витратила лише один фунт та здобула один з найнеймовірніших виграшів. Чарлі Фолкнер поставила на перемогу 12 клубів, 11 з яких на думку букмекерів, були аутсайдерами. За словами жінки, вона вибирала ті команди, назви яких "звучали гарно". При чому одна з команд, на яку поставила жінка, вирвала перемогу на 92-й хвилині.

І хоча пані Фолкнер очевидно абсолютно не знається на спортивних змаганнях, це не завадило їй зірвати куш у 574 тисячі фунтів стерлінгів. 

"У переможниці буде класне Різдво", - говорить  представник букмекерів, яким до цього випадку не доводилося виплачувати виграш більший за 25 тисяч".

Взагалі-то Чарлі не розраховувала на успіх - просто у такий спосіб хотіла так би мовити помститися сину та чоловіку, які вболівають за лондонський Тоттенхем та постійно дивляться футбол. Мовляв їй це вкрай набридло, от і вирішила не те щоб ризикнути, а зробити щось безглузде. Та доля і фортуна, як бачимо, часом демонструють, що дива трапляються там, де не очікуєщ.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист