«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» ПРЕЗЕНТУЮТЬ ОСТАННІЙ СИНҐЛ З АЛЬБОМУ «5 ХВИЛИН»

16 червня в українському чарті #Селекція група «Без Обмежень» презентує пісню «Твої очі», яка стане третім останнім радіосинґлом з альбому «5 хвилин», реліз якого відбувся 12 лютого 2017 року. 

«Чому черговим синґлом ми обрали пісню «Твої очі»? Ми від'їздили український тур на підтримку альбому «5 хвилин», і реакція публіки на цю пісню була однією з найкращих. Вона, як то кажуть, «заходить» і нам це приємно. У пісні світлий настрій, нетривіальний текст і близький кожному з нас. Знову ж таки про любов, про стосунки чоловіка та жінки, завжди ця тема актуальна», - розповів лідер групи «Без Обмежень» Сергій Танчинець в ефірі українського чарту #Селекція на «Джем ФМ».

Для різних радіоформатів музичний продюсер альбому «5 хвилин» Артур Данієлян створив п'ять різних версій пісні «Твої очі».

Вже восени «Без Обмежень» представлять перший синґл свого наступного альбому, який знову створюватимуть у співпраці з саундпродюсером Артуром Данієляном.  

9 червня український чарт #Селекція очолила пісня «Тону» групи «Без Обмежень». За правилами української двадцятки, після представлення нового синґлу попередній залишить чарт. Пісня тону перебувала в топі 18 тижнів.

Результати українського чарту #Селекція формуються на основі опитування авторитетних музичних експертів: продюсерів, промоутерів, режисерів, журналістів і фахівців фм-радіостанцій України.     

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист