«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» ФІНАЛІЗУЮТЬ ТУР НА ПІДТРИМКУ АЛЬБОМУ «5 ХВИЛИН»

23 квітня у київському клубі Atlas група «Без Обмежень» дасть фінальний концерт гастрольного туру на підтримку альбому «5 хвилин», який було презентовано 12 лютого.

Тур, що стартував 14 лютого з аншлагу у Рівному, став першими всеукраїнськими гастролями групи «Без Обмежень». 

 «Для «Без Обмежень» це був перший повноцінний масштабний тур. Це надзвичайно цікавий досвід, бо тур був організований нами самими, без спонсорської підтримки, робили все своїми силами. Ми дуже старалися, намагалися робити все якісно, вже проїхали 16 міст. В принципі, ми думали, що закінчимо тур 23 квітня «зеленим концертом» в клубі Atlаs, оскільки ми продовжуємо домовлятися з локаціями, і є запит на продовження туру, то він триватиме і після 23 квітня. Потім буде велике фестивальне літо, наразі у нас підтверджені виступи на десяти великих фестивалях», - розповів фронтмен групи «Без Обмежень» Сергій Танчинець в ефірі українського чарту #Селекція на «Джем ФМ».

23 квітня разом із групою «Без Обмежень», на сцену клубу Atlаs також вийдуть сесійні музиканти, які брали участь у запису альбому «5 хвилин», а також артисти, з якими записані дуети.  

21 квітня в українському чарті #Селекція пісня «Тону» групи «Без Обмежень» займала 2 місце. Результати чарту формуються 50/50 на основі опитування музичних експертів та онлайн-голосування слухачів на порталі radioclub.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист