БІБЛІОТЕКА – НАЙКРАЩЕ МІСЦЕ ДЛЯ СЕКСУ

8 лютого вокаліст групи «Фіолет» Сергій Мартинюк оприлюднив другий синґл «Бібліотека» з дебютного альбому свого сольного проекту Kolos & Brothers.

«Одразу після закінчення гастрольного туру «Фіолету», ми почали доробляти альбом проекту Kolos & Brothers, з яким у березні вирушимо у масштабний тур, під час якого маємо відвідати із концертами десь тридцять міст України, можливо буде кілька виступів закордоном. У цьому проекті я реалізовуюсь в дещо іншій стилістиці, альбом електронний, у ньому немає жодного живого інструменту. Тут широкий спектр жанрів - від електро-попу, хіп-хопу до електронного регі. Відповідно і на концертах це буде звучати в зовсім іншому форматі. У цьому альбому пісні більш стьобні та іронічні, не схожі на ті пісні, що ми робимо в «Фіолеті». Тут – розвага для тіла та розуму, як кажуть у Львові, «суцільне вар'ятство», - розповів фронтмен групи «Фіолет» Сергій Мартинюк в ефірі чарту #Селекція на «Джем ФМ».

Нагадаємо, 10 січня «Фіолет» презентував синґл «Тиша», з яким музиканти планували взяти участь у національному відборі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017», однак «Фіолет» не потрапив до списку груп, що беруть участь у півфіналі конкурсу. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист