АССІЯ АХАТ СТАЛА ЄДИНОЮ УКРАЇНКОЮ, ЩО ЗАМАХНУЛАСЬ НА "ГРЕММІ"

Альбом української скрипальки поданий на найпрестижнішу музичну нагороду в світі відразу у восьми номінаціях.

Відома українська скрипалька та співачка Ассія Ахат нещодавно презентувала в Лос-Анджелесі інструментальний альбом «All-in», який в цьому році подано на здобуття найпрестижнішої американської музичної премії «Греммі» відразу у 8 номінаціях.

Ахат стала єдиною українською артисткою, кому вдалося це зробити. Крім Асії за отримання нагороди будуть боротися Ріанна, Кеті Перрі та багато інших західних виконавців. Результати голосування оголосять в кінці січня 2018 року.

Музичним продюсером альбому виступив 16-ти кратний володар «Греммі» Умберто Гатіка (Humberto Gatica), в різні роки працював із зірками першої величини, такими як Селін Діон, Майкл Джексон, Андреа Бочеллі, Шер, Мерайя Кері, Тіна Тернер. Відомі у всьому світі хіти звучать в «All-in» у виконанні скрипки та оркестру. Робота над альбомом тривала кілька років і проходила в різних містах - Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Парижі. У проекті брали участь культові музиканти і аранжувальники - Dean Parks, Tim Pierce, Vinnie Colaiuta, Tom Keane. В альбомі 13 композицій, кожна з яких є світовим хітом або зараховується до класики сучасної музики. Це кращі творіння різних років - ABBA, Queen, Майкл Джексон, Селін Діон, Ерік Клептон, Тоні Брекстон і інших музикантів.

Ассія Ахат та Умберто Гатіка

В Україні новий альбом Ахат презентує в кінці листопада.

«Не можу сказати, що це музика для обраних, але це якісний продукт, який сподобається музичним гурманам, тим, хто розбирається в інструментальній музиці. Світовим хітам подаровано нове звучання, а мільйони шанувальників цих композицій вже дякують за продовження життя їх улюблених пісень », - уклала Ассія Ахат.

viva.ua

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист