APPS & SZIGET AWARDS ОГОЛОСИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ

Минулої суботи, 26 травня, відбулися фінал і церемонія нагородження інді-премії APPS Music & SZIGET: Awards. Перемогу в номінації “Young” одержав гурт YUKO, a в номінації “Europe” – гурт KADNAY, який в результаті виступить на сцені Sziget, одного з найбільших фестивалів Європи.

Фінал премії пройшов у клубі Atlas за участю 5 фіналістів у номінації “Europe”, попередньо обраних голосуванням журі і публіки – KADNAY, YUKO, [O], Львівський Танцювальний Клуб, My Last Attempt – і виступом INDT в якості гостя. Експерти премії визначали гурт найвищого з-поміж інших фіналістів музичного рівня і артистичності, звертаючи особливу увагу на лайв. Саме за результатом виступів фіналістів наживо журі визначили переможця – електро-поп гурт KADNAY – беззаперечний next big thing української сцени, який отримав 15 000 грн і слот на Sziget Festival 2018.

Перемогу у номінації “Young” для гуртів, які видали свій перший реліз протягом минулого року, здобув яскравий синтез фолку і дикої електроніки – гурт YUKO. Дует одержав 20 000 грн на запис музики і творчий розвиток.

Гурт KADNAY виступить на сцені Sziget – Europe Stage – і стане третім гуртом з України в цьогорічному лайн-апі найближчого до нас масштабного європейського фестивалю, поруч з гуртами 5’NIZZA (8 серпня, Europe Stage) і ONUKA (13 серпня, World Music Stage).

А ми нагадуємо - Джем ФМ розігрує аж 2 квитки на всі 7 днів фесту, подробиці шукайте тут!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист