APPLE ПРЕДСТАВИЛА ТРИ НОВИХ IPHONE

Компанія Apple представила три нові версії своїх смартфонів. Преміальна версія отримала назву iPhone Х та виконана в скляному корпусі, пише Watcher.

Зазначається, що новий смартфон отримав більш потужний процесор А11 і 5,8-дюймовий екран 2436 на 1125 точок. У нього буде основна 12-мегапіксельна камера з подвійною оптичною стабілізацією і 7-мегапіксельна фронтальна.

Камера тепер здатна записувати відео з роздільною здатністю 4K з частотою 60 кадрів на секунду або Full HD з частотою 240 кадрів на секунду.

Смартфон розроблявся з розрахунком на використання в сфері доповненої реальності. Для цього були додані нові сенсори, відкалібрована камера.

Новий смартфон позбувся кнопки «Home», відповідно, і сканера відбитка пальця: замість нього для ідентифікації буде використовуватися спеціальна камера для розпізнавання особи за обличчям Face ID. За допомогою неї можна, наприклад, розблокувати смартфон і авторизувати платежі через Apple Pay. Система ідентифікації «запам’ятовує» користувача за допомогою нейромереж.

За допомогою технології обличчям Face ID будуть працювати й анімовані емодзі. Користувач зможе записувати повідомлення, накладаючи свою міміку на емодзі, і відправляти їх в iMessage.

Також iPhone Х, як і очікувалося, отримав бездротову зарядку.

Вартість iPhone X буде стартувати з $999 в США.

Передзамовлення почнеться з 27 жовтня, доступний новий смартфон стане з 3 листопада.

Також Apple представила дві інші моделі – iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Задня частина смартфона тепер скляна, але загалом дизайн смартфонів повторює 7 і 7 Plus.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист