«АНТИТІЛА» ВЛАШТОВУЮТЬ МАСШТАБНЕ ШОУ НА ДЕНЬ КИЄВА

25 травня група «Антитіла» влаштує фінальне шоу гастрольного туру «Сонце», під час якого музиканти дали більше сорока концертів в Україні, Білорусі, Канаді та США. Концерт відбудеться просто неба на вертолітному майданчику на Парковій Алеї.

«Про київське шоу можу сказати, що такого концерту за всю нашу історію, ще не було.  Завжди фінал гастролей ми робили у закритих приміщеннях, хоч і великих, але під дахом. Цього разу ми вирішили піти іншим шляхом і зарезервували на 25 травня дах вертолітного майданчика на Парковій алеї. Це буде День Києва, і власне  в цей день ми фіналізуємо тур «Сонце». Ми очікуємо на п’ять тисяч глядачів, ставимо потужний звук, світлові екрани та готуємо ексклюзивну програму. Взагалі, ми як вийшли на «вертолітку», то всі питання відпали – там неймовірний краєвид на Лівий берег, на Дніпро. Я уявляю, як це буде прикольно, коли ми всі там разом зберемося», - розповів фронтмен групи «Антитіла» Тарас Тополя в ефірі українського чарту #Селекція на «Джем ФМ».

25 квітня «Антитіла» вирушили до Північної Америки, де дадуть 7 концертів у містах США та Канади.

21 квітня в українському чарті #Селекція пісня «Дунай» групи «Антитіла» займала 6 місце. Результати чарту формуються 50/50 на основі опитування музичних експертів та онлайн-голосування слухачів на порталі radioclub.ua   

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист