«АНТИТІЛА» ФІНАЛІЗУВАЛИ МАСШТАБНИЙ ТУР «СОНЦЕ»

9 червня група «Антитіла» презентувала в українському чарті #Селекція останній п’ятий синґл з альбому «Сонце». Вже восени музиканти почнуть анонсувати пісні наступної платівки, до якої зараз збирають матеріал.

25 травня «Антитіла» фіналізували великим шоу на вертолітному майданчику Києва свій масштабний гастрольний тур «Сонце», під час якого група дала 50 концертів в Україні, Білорусі, США та Канаді.  

«Підсумки туру «Сонце» в цифрах- це 50 міст України, Америки, Канади та Білорусі; близько сорока тисяч людей на наших концертах. Це величезна географія і досить багато часу, близько трьох місяців гастрольного графіку. Головне, що ми привезли нашим шанувальникам новий альбом, і коли вони приходили на концерти, то вони вже співали пісні з нього. Ми зрозуміли, «Антитіла» стають групою для всієї сім’ї. Нас слухають по всій Україні від сходу до заходу, на півночі та на півдні. Цього разу нас дуже вразила Одеса, де був повний зал, і люди створили неймовірну атмосферу. Очевидно, що тур «Сонце» став вагомою сторінкою в історії групи «Антитіла», але не останньою. У нас попереду дуже багато планів десь на 2 роки вперед, ми уже працюємо над новим матеріалом», - розповів фронтмен групи «Антитіла» Тарас Тополя в ефірі чарту #Селекція на «Джем ФМ»

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист