АНДРІЙ ПАВЕЛКО: «ФФУ НЕ МАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ЗАСНУВАННЯ ТА ІНТЕРЕСУ В ДІЯЛЬНОСТІ БУДЬ-ЯКИХ ОФШОРНИХ КОМПАНІЙ»

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко провів зустріч із журналістами різних видань та телеканалів, під час якої відповів на актуальні запитання.

Серед іншого співробітників мас-медіа цікавила тема закупівлі обладнання для заводу «ФФУ Продакшн» у компанії S.D.T FZE, зареєстрованої в Об’єднаних Арабських Еміратах.  

Коментуючи цю тему, Андрій Павелко проінформував ЗМІ, що згадана компанія з пропискою в ОАЕ є партнером всесвітньовідомого виробника штучного покриття для об’єктів спортивної інфраструктури — Polytan. І саме Polytan рекомендував «ФФУ Продакшн» закупити в цієї організації необхідне обладнання для налагодження в Україні роботи заводу з виготовлення штучного покриття для футбольних полів та майданчиків. Президент ФФУ підтвердив це, продемонструвавши відповідний лист від Polytan, датований 5 вересня 2016 року. Разом із тим Андрій Павелко наголосив на тому, що ні Федерація футболу України, ні будь-хто з її представників не мають жодного відношення до S.D.T FZE.  

Андрій Павелко:

— Для того, щоб досягнути поставленої нами мети у відновленні та розбудові футбольної інфраструктури в Україні, ми вирішили обрати найкращу компанію — лідера на ринку виробництва штучного покриття для полів та майданчиків. Це партнер ФІФА та УЄФА — компанія Polytan. Це унікальні технології та унікальне виробництво, а також чудові перспективи налагодження експорту з України продукції всесвітньовідомого бренду.

Разом із тим, протягом останнього часу в низці ЗМІ з’явилося чимало критичних публікацій та матеріалів щодо будівництва в Україні заводу з виготовлення штучного покриття для футбольних полів та міні-полів, а також співпраці «ФФУ Продакшн» із компанією Polytan. Я вдячний журналістам за таку увагу до цієї теми, адже разом нам вдалося розібратися в усіх питаннях та ще раз пересвідчитися в тому, що саме компанія Polytan рекомендувала ФФУ свого партнера, компанію S.D.T FZE, для закупки необхідного обладнання для заводу «ФФУ Продакшн».

Відповідна угода з цією компанією — запорука того, що наш завод випускатиме сертифіковану продукцію з високою гарантією якості та схваленням із боку УЄФА та ФІФА, і це було однією з умов співпраці з Polytan. У той же час хочу наголосити, що ніяких особистих інтересів — прямих чи опосередкованих — ні в кого з Федерації футболу України в Об’єднаних Арабських Еміратах, де зареєстрована компанія-партнер Polytan, немає і бути не може! Упевнений, що вже невдовзі вся інформація про засновників та власників компанії S.D.T FZE стане відкритою, і це лише підтвердить мої слова. Натомість той факт, що збудований в Україні завод уже працює й виготовляє якісну продукцію, підтверджує, що ідея його заснування була правильною.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист