ALYOSHA: Я ПИШУ ДУЖЕ РІЗНУ МУЗИКУ, Я - НЕ ЗАРУЧНИЦЯ ФОРМАТУ

Відома українська співачка Alyosha, яка входить в топ-5 найбільш гастролюючих співачок країни, прикрасила обкладинку журналу «Поліна».

У розмові з журналістами Alyosha відверто зізналася, що коли переїжджала до столиці, зовсім не будувала планів на майбутнє. Єдиним, що дійсно цікавило дівчину в той час, була музика, і кожну вільну хвилину майбутня відома співачка присвячувала репетицій або написання нових пісень:

- У мене не було мети швидко освоїтися в Києві, просто хотілося творити і співати ... Я не думала про майбутнє, а просто насолоджувалася кожним моментом тут і зараз і брала з того моменту максимум заряду, досвіду і натхнення.

Завдяки такому відчайдушному кроку і наполегливій праці, сьогодні пісні Alyosha знає і підспівує вся Україна - її композиції не покидають радіоефіри і займають перші рядки головних музичних хіт-парадів країни.

 

 - Коли створюю нову композицію, я не думаю про те, чи має вона великий шанс сподобатися максимальній кількості людей, стати хітом. Я пишу дуже різну музику, я - не заручниця формату, тому мені складно на початку роботи над піснею визначити, чи матиме вона успіх. Кожну пісню я проживаю, це частина мого серця, мого життя, тому, якщо вона народилася такою, значить вона такою потрібна людям.

Але не тільки музика займає важливе місце в житті співачки. Alyosha також улюблена дружина і дбайлива мама, яка виховує двох синів. Звичайно, поєднувати співочу кар'єру і сімейне життя завдання не з легких, але Alyosha це не лякає. Співачка відзначає, що головне завжди правильно розставити пріоритети і розподілити час - тоді ніяких проблем не виникне.

 - Намагаюся встигати максимально і працювати, і з дітьми бути, але не завжди виходить як хочеться. Поки дітки маленькі, звичайно, вони важливіше інших справ. Вони повинні отримувати належну увагу, виховання, любов, безпеку, задоволення і приклад, як виглядає гармонійна сім'я, яка живе в любові і довірі.

Про сімейні цінності, знайомство з майбутнім чоловіком, перший гонорар і багато іншого читайте в листопадовому випуску журналу «Полина». Номер вже в продажу.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист