ALYOSHA СТАЛА ГОЛОСОМ НАШОГО РАДІО!

З 1 серпня одна з топових радіостанцій України «Наше радіо» стала активно оновлюватися. Такі зміни пов'язані з тим, що станцію очолив новий програмний директор - Денис Буданцев.

Перші оновлення вже відчули на собі слухачі ранкового шоу «Динаміки», його новою ведучою стала Альона Панова, в минулому - ведуча радіо “П'ятниця”. Також в ефірі з'явилися нові ігри та рубрики, а ще майже не щодня у гостях «Динаміків» – популярні зірки українського шоу-бізу.

На фінальному етапі повністю змінитися "Нашому радіо" допомогла лідер музичних чартів, українська співачка Alyosha. Нові джингли, створені разом з виконавицею, вже готові до ротацій. Почути їх в ефірі радіостанції можна з початку листопада.

"Я безмежно вдячна команді "Нашого радіо" за можливість взяти участь в такому творчому експерименті. Це був мій перший досвід в написанні джинглів і до кожного з них я поставилася з неймовірною самовіддачею і великою відповідальністю. Цю роботу я сприймаю, як свій дебютний альбом міні-треків, кожен з яких зі своїм настроєм і ідеєю. До того ж, над оновленним звучанням "Нашого радіо" я співпрацювала зі своїми друзями та колегами з Foxxstudios Вадимом Лисицею і Романом Катруком, які докладають багато зусиль і у роботі над усіма треками з мого репертуару", - ділиться враженнями Alyosha.

Нагадаємо, що новим брендвойсом «Нашого радіо» став популярний теле- і радіоведучий Макс Назаров.
 

 

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист